середа, 7 червня 2017 р.

Юрій Луценко: затримано одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    ГПУ спільно з управлінням К СБУ сьогодні під час отримання неправомірної вигоди в сумі $5 млн затримано одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації.

    $5 млн - ціна невтручання ліквідаторів та інших осіб Фонду, у порядок погашення банківськими установами зобов'язань перед кредиторами та реалізацію високоліквідних активів за заниженими цінами.
    Такі дії КК оцінює до 12 років позбавлення волі.

    "Схеми" коментують:
За нашою інформацією, йдеться Приходько Юлію Вікторівну, від учора призначену уповноваженою особою на ліквідацію банку «Форум». А до цього вона була ліквідатором чотирьох дніпровських банків одночасно – «Меліор Банку», «ІнтерКредитБанку», «Актабанку» і банку «Аксіома».
Бачите, зарплата в більш як 60 тисяч – добре, але $5 мільйонів на дорозі не валяються.
Як демонструє цей випадок, високі зарплати не викорінюють корупції...

Коментарі з Фейсбуку:

Роман Реведжук Юрій Луценко, може б ці бабки бідним роздавати. А то під слідством тримати їх роками тоже не комельфо.

Галина Самілів От суки,а в людей хати відбирали,без куска хліба залишали,люди суєциди здійснювали,бо не спроможні були сплатити кредити аферної інфляції $ до гривні!Порвати злодюг на куски привселюдно на МАЙДАНІ!!Ось де наші дороги,пенсії,з-плати іт.п.

Немає коментарів:

Дописати коментар