четвер, 8 червня 2017 р.

Через 4 місяці обіцяють запустити нову українську соцмережу "Ukrainians"

Юкреніанс
Ukrainians — українська соціальна мережа, яка запрацювала 3 червня 2017 року як нова платформа для українців. Засновником та головою сервісу є Олександра Струмчинська. Поки портал має лишень Beta-версію. Коли на сайті зареєструється 100 тисяч користувачів, розробники обіцяють відкрити нові функціонали, зокрема – повідомлення.

Про це пишуть на головній соцмережі Ukrainians.
Успіх Ukrainians напряму залежить від вас та вашої активності, тому очікуйте наступний функціонал при досягненні 100 000 зареєстрованих користувачів, – сказано у повідомленні.
Соціальна мережа заснована 17 травня 2017 року акселератором StartupSoft та Олександрою Струмчинською.
Струмчинська
Поки історія проекту має три основні дати:
17 травня — реєстрація, запуск збору підписів.
20 травня — підтримало 50 000 українців, почалась розробка.
3 червня — представлення першої версії.
Штаб-квартира проекту дислокується у місті Тернопіль.
Тернополянка Олександра Струмчинська разом із канадським стартап-інкубатором StartupSoft вже запустила опитування щодо нової мережі.
 – Перед тим як інвестувати капітал і час в розробку даного продукту, потрібно пересвідчитись в потребі. Якщо до 1 червня кількість підпиcників досягне 50,000+, StartupSoft розробить продукт протягом 4-х місяців, – повідомлялося  на офіційному сайті ukrainians.co.
Реєстрація на ukrainians.co є певним варіантом онлайн-голосування за необхідність такої мережі.
 – На хвилі останніх подій пов’язаних із ВК, зараз ми разом із канадською IT-компанією StartupSoft почали роботу над розробкою нової української соціальної мережі. Перший етап був запущений 17 травня. Ми взяли хороший темп і за 15 годин отримали понад 2000 заявок за активної підтримки лідерів думок, – Олександра Струмчинська.
Наразі на сайті зареєструвалося більше 15.000 користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар