пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

На ТРК "Вежа" вийшла в світ друга передача з аматорськими кінонарізками за участю Тараса Зеня, Івана Бондарєва та Мирослава Бойчука з циклу "Таємниці старого міста".

    У випуску 5 кіносюжетів та коротеньких розповідей про них.
    Тож продовжує здійснюватись ще один давній творчий задум. А завдячуючи команді, яку ви бачите на світлині, він набув гарного вигляду і цікавого змісту.

понеділок, 4 квітня 2016 р.

Volodymyr Mulyk : річниця смерті Андрія Мельника

Три роки тому, 4 квітня 2013 року, об 11.50 за американським часом помер Андрій "Боця" Мельник. Басист "Братів блюзу" та (в останні роки) нью-йоркської групи Goodswan. Вічна пам'ять.

Володимир Базилько: тепер, щоб взяти шлюб, потрібно спочатку розписатися

Ще такого не чув..... В УГКЦ нововведення - тепер, щоб взяти шлюб, потрібно спочатку розписатися..... Без офіційного документу про одруження священник немає права давати шлюб. Я не розумію, чому релігія стає залежною від держави....

неділю, 3 квітня 2016 р.

Суспільство Вимагає Визнати Прожитковий Мінімум У Розмірі 1330 Грн. ГЕНОЦИДОМ Українського Народу

На офіційному сайті інтернет-представництва Президента України з'явилася електронна петиція з вимогою визнати прожитковий мінімум геноцидом українського народу.
Автор петиції: Ширяєв Євгеній Іванович

ОФШОРНИЙ ПОДАТКОВИЙ МАНЕВР ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Когда в 2014 году Петр Порошенко боролся за высший государственный пост, он обещал избирателям, что продаст принадлежащую ему компанию Roshen — крупнейший кондитерский бизнес на Украине, чтобы полностью сосредоточиться на управлении страной.

Роман Вірастюк післяопераційний.


Дорогие друзья,
Делюсь со всеми радостью. Несколько часов назад Ромочка Вирастюк сам позвонил мне и я услышала бодренький голосок нашего дорогого друга и выдающегося спортсмена после тяжелой операции на сердце.

5 квітня, в м. Івано-Франківську у приміщенні готелю «Станіславів» відбудеться обговорення ПЕРЕДБАЧУВАНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ РЕФЕРЕНДУМУ ЩОДО АСОЦІАЦІЇ ЄС та УКРАЇНИ

Запрошуємо Вас долучитися до обговорення за круглим столом ПЕРЕДБАЧУВАНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ РЕФЕРЕНДУМУ, ЯКЕ ВІДБУДЕТЬСЯ 6 КВІТНЯ У НІДЕРЛАНДАХ ЩОДО АСОЦІАЦІЇ ЄС та УКРАЇНИ і ЙОГО ПОЛІТИЧНИХ НАСЛІДКІВ
Чекаємо Вас у вівторок, 5 квітня, в м. Івано-Франківську у приміщенні готелю «Станіславів», що по вул. Чорновола, 7, об 11:00 год.