четвер, 22 лютого 2018 р.

Михайло Мулик: "...Німці ходили без трусів. Натомість мали довгі сорочки"

Сьогодні зробив (впевнений у цьому) добру справу Записав інтервю з Михайлом Муликом. Це інтервю планується використати у документальному фільмі про мешканців Станіславова, які присвятили своє життя боротьбі за вільну Україну. Влітку минулого року з цією ж метою було записано розмову ще з одним ветераном (нажаль він вже відійшов у інші світи) Василем Гуком.

середу, 21 лютого 2018 р.

Ivan Lenyo: «...Де ти був? На Майдані? І що ти там робив? Людей вбивав? Ну, молодець. Ось борщику поїш і лягай спатки, натомився ж, мабуть?!»

    В зв’язку із сумною річницею розстрілів на Майдані випадково натрапив на інтерв‘ю мами одного з Героїв Небесної Сотні, яка якось так просто та доступно озвучила одну дуже важливу річ.
Вона каже: «могли ж ці тварюки стріляти по ногах? Могли. Результат був би досягнутий? Був би. Люди випадали б зі строю, залишились би каліками, але жили б. Жили б! А тут чітко в приціл на ураження в голову. Хто вони, ті хто стріляв? Чиї вони сини? Хто їхні батьки? Яка сила заставляє тебе, скурвий сину, стрілять на ураження? Адже ти бачиш, що перед тобою беззбройні діти.