суботу, 18 червня 2016 р.

В Австрії помер Михайло Вишиванюк

    Сьогодні після тривалої хвороби помер колишній очільник Івано-Франківської області Михайло Вишиванюк. Це сталося у австрійському госпіталі.

пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Через рік Диплом прийшов до переможця. Наш краянин Мирослав Бойчук став переможцем Міжнародного телерадіофестивалю -конкурсу "Прем"єра Пісні" (+відео)

Юліан ЯКОВИНА - голова Івано-Франківського осередку Національної Спілки Кінематографістів України інформує:
     Пісня "Небесній Сотні низько я вклонюся" (Автор - виконавець Олександр Тищенко, слова Мирослава Бойчука), написана для документального фільму "Небесна Сотня Прикарпаття" з циклу "Розстріляна весна", перемогла на П’ятнадцятому Міжнародному телерадіофестивалі
"Прем"єра пісні - 2015". Конкурс завершився 8 травня 2015 в місті Буча.

четвер, 16 червня 2016 р.

Наталія Кушніренко: Камені спотикання: хто і як вшанував пам’ять полеглих в АТО у Меморіальному сквері

У сімей, які сходяться до могил в Івано-Франківському меморіальному сквері, є спільна традиція: перед тим, як пом'янути своїх найдорожчих, вони виливають кілька краплин зі стаканчиків на землю. Так робили побратими, так тепер роблять мами, батьки і дружини полеглих.

середу, 15 червня 2016 р.

Сьогодні, 15 червня, Івану Миколайчуку виповнилося би 75...

    Сьогодні виповнюється 75 років з дня його народження видатного актора Івана Миколайчука. Він прожив усього 46 років. За цей час встиг знятися у трьох десятках стрічок, написати майже десяток сценаріїв та попрацювати режисером.

Роман Бочкала: Я уже писал, что «черная» касса была не только у ПР

    Так что там рукописи? Не горят?)

Ігор Калиниченко: 15 червня свій черговий день народження святкує легенда української рок- і поп-музики, співак, музикант, поет і композитор Віктор Морозов.

    15 червня свій черговий день народження святкує легенда української рок- і поп-музики, учасник гуртів "Quo Vadis", "Арніка", "Ватра", "Смерічка", "Не журись", співак, музикант, поет і композитор Віктор Морозов.

Є така думка: Alexander Vodianoy: Стоит ли оскорблять живого Бога поклонением изделию, сделанному человеческими руками?

    Ясная библейская истина Бог запретил создавать изображения для религиозного культа. Вторая из десяти заповедей гласит: «Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; не поклоняйся им и не служи им» (Исход 20:4, 5).

вівторок, 14 червня 2016 р.

М.Бойчук: Таке не забувається. "Галактика" Всеволода Татарченка у Франківську. (+ Фото 1988 р.)

    Сьогодні День Народження мого давнього знайомого, друга по ФБ легенди року, талановитого музиканта і поета, автора десятка крутих пісень, гітариста-віртуоза груп "ГАЛАКТИКА" та "КРАСНАЯ ПЛОЩАДЬ" Сєви Татаренка!