середу, 28 червня 2017 р.

Володимир Стецюк: Колись були "орли Кравченка", "тітушки і беркутня Захарченка", а це - "мусорська псарня Авакова". І що характерно - усе за європейськими стандартами... (+ відео)

   Классика 90-х вернулась). В Кировоградской области. Группа полу/криминальных боевиков, собранных под "крышей" нардепа Юрия Березы (разумеется, члена супер/популярного нынче Народного Фронта), решила покошмарить местных фермеров и забрать их хлеб/землю. Фермеры, ошалев от наглости и закусив удила, вступились за свои пахоты. Им на помощь подошли нейтральные парамилитарные братства из числа ветеранов Донбасса и Айдара.

понеділок, 26 червня 2017 р.

Мирослав Бойчук: ВІдкриваємо на "ФранківськТБ" нову рубрику: "МІД"

   "МіД" - це моя давнішня задумка, яка сягає ще тих часів, коли я працював на ОТБ "Галичина". Вдалось реалізувати всього кілька проектів з цієї серії. Тож, більш ніж через 20 років, вирішив продовжити цю рубрику... Можливо дещо в іншому вигляді, ніж задумана колись телевізійна версія... І всеж...

Про найвідомішого слідчого давнього Станіславова.

   Робота детектива чи поліцейського завжди викликала підвищене зацікавлення. Але не всі знають, що в нашому місті на початку ХХ ст. теж працював талановитий слідчий, який славився своєю проникливістю і енергією.