вівторок, 25 грудня 2018 р.

Церкві СВ.Параскеви, що у Франківських Опришівцях виповнилось 110 років.

    20 грудня 2018 року у Конференційному центрі , Івано-Франківської академії Івана Золотоустого пройшла презентація книги “Історія мікрорайону Опришівці м. Івано-Франківська” і документального фільму «Дорога, правда і життя».

Мирослав Бойчук: Дивився документальний фільм про історію життя українського гетьманства, яке лизало зад петру першому (теж олексійовичу)

    По дорозі до теперішньогї гей-би незалежності історія повторилась один до одного. Цього разу з вячеславом чорноволом. З 48-МИ ОСІБ У ФРАКЦІЇ ЙОГО ЗРАДИЛО 30.. КОЛИ НА ТРИБУНІ ВЕРХОВНОЇ зРАДИ ОГОЛОШУВАЛИ ПРО УСУНЕННЯ ЧОРНОВОЛА – КОМУНІСТИ АПЛОДУВАЛИ СТОЯЧИ. тож, ПРІЗВИЩА НАЙВІДОМІШИХ ЗРАДНИКІВ, ТАКИ ВАРТО НИНІ НАГАДАТИ.

понеділок, 24 грудня 2018 р.

НЕЗАБАРОМ ВАМ НЕОБХІДНІ БУДУТЬ ЮРИДИЧНІ ДОКУМЕНТИ ПРО СЕКС

    З 11 січня 2019 р. в Україні сексуальні дії, вчинені без добровільної згоди партнера будуть кваліфікуватися як зґвалтування або сексуальне насильство. Відповідні зміни внесені в Кримінальний кодекс.
Який вихід? Розписка про секс.

неділю, 23 грудня 2018 р.

Олег Мосесов: "Міцна крихкість вінілу"

Однією з втрат, що з ними у Львові асоціюватиметься минулий – 2017 рік, – стала раптова смерть Олега Мосесова. В ніч на 24 грудня у цього легендарного музикознавця та радіоведучого дорогою з роботи до дому стався інфаркт.
 Олег Мосесов, знаний за псевдо Олег Середа, був ведучим музичних програм; у 1998 році заснував «Аматорський клуб», в основі якого була ідея спільного прослуховування музики з подальшим обговоренням (існував до 2009 року); був музичним критиком журналу «Label», журналістом видання «Clash magazine» і журналу «S.U.I.T». Із 2003-го року Олег ініціював створення авторських програм і вів ефіри на «РадіоМан», «Радіо4U», «Радіо 24» та «Радіо ЛЮКС ФМ».
 В пам’ять про Олега Мосесова Z публікує текст лекції, яку він наприкінці листопада прочитав у Центрі Шептицького.