пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

Про те, чому ноти називаються так як називаються


Вот бывает так, что живешь себе спокойно несколько десятилетий, никого не трогаешь, а потом в один прекрасный момент на тебя, как гром среди ясного неба, обрушивается довольно интересная.
В русском языке они звучат как до, ре, ми, фа, соль, ля, си. Сейчас мы постараемся разложить по полочкам, почему ноты называют так, а не иначе.

четвер, 13 жовтня 2016 р.

Що пили в СРСР?

Что пили в СССРПрисвячується тим, хто це пив і дожив до наших днів.

середу, 12 жовтня 2016 р.

Олена Бучик: Станиславівські оголошення: як жінки сто років тому груди збільшували

Бальна сукня, кінець ХІХ ст.Бальна сукня, кінець ХІХ ст.


    На початку минулого століття станиславівські пані полюбляли модні сукні з глибокими декольте, тому всілякі "диво-засоби" для збільшення грудей були особливо популярними.

Ivan Pelypyschak: Отже, пенсія, вірніше пенсійна реформа і демографічна срака в країні...


Ivan Pelypyschak 
     Останніми днями побачив багато суперечок про МВФ і
пенсійну реформу. Одразу скажу, що я проти того, щоб банк диктував нам умови, як і проти того, щоб наші нечисті на руку можновладці брали кредити на наш паспорт.

вівторок, 11 жовтня 2016 р.

По вул. Незалежності 17 м. Івано-Франківська відбувається монтаж основних конструктивних та функційних елементів "Сонячного дерева"

На "Стометрівці" відбувається монтаж конструктивних та функційних елементів "Сонячного дерева".
29-го вересня, згідно рішення виконавчого комітету міської ради № 499 від 21.07.2016р., в Івано-Франківську біля Стоматологічного корпус ІФНМУ (Незалежності, 17) з закладки фундаменту розпочалися роботи по встановленню малої архітектурної форми «Сонячне дерево», а наразі відбувається монтаж основних конструктивних та функційних елементів.

неділю, 9 жовтня 2016 р.

Пам'ятник Небесній сотні знищив п'яний водій у Києві. (фоторепортаж)

    На Європейській площі у Києві водій автомобіля Mercedes, що ймовірно перебував у стані алкогольного сп'яніння, зруйнував пам'ятник Герою Небесної сотні Михайлу Жизневському.