суботу, 14 травня 2016 р.

2016.05.13. Мирослав Яремак. Ігор Панчишин. Фотмат "Бла-Бла-Бла. ЦСМ Соб"єкт 9116" (+ Фото, відео )

13 травня в Івано-Франківську відбулася чергова зустріч-діалог Мирослава Яремака із знаним у Франківську Ігорем Панчишиним в рамках проекту «цСмСОБ’ЄКТ9116». Обоє є фундаторами «станіславського феномену», активними критиками та учасниками містечкового художнього процесу.

пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Yuriy Derevyanko / Юрій Дерев'янко: Вчора відбувся ганебний реванш регіоналів. Доборолися, дорогі друзі!

     За участі БПП, Народного фронту, регіоналів з груп «Воля народу» та «Відродження», а також депутатів Коломойського ТОВ “Генеральна прокуратура” змінила свого директора.
Спосіб, у який хорошого політика посадили в крісло Генпрокурора, вражає своєю цинічність і безпринципністю.

Михайло Джогола: "...якшо вона така погана, шо аж фуфуфу, то нашо "дєлать їй дєньгі" своїми ж руками? "

    Всім, хто вчора в Platinum не послухав "40 градусов" - співчуваю.
Думаю, шо ряд українських попсових артистів може щиро подякувати франківцям за безкоштовну рекламу, нові концерти і великі прибутки. Не забувайте, шо кордоцентризм - це основна риса українців.

четвер, 12 травня 2016 р.

Галю, коли було гірше, чи при Ющенкові, чи при Януковичі, чи зараз?

Леся Поліщук
    На роботу через магазин, бо організм потребує ранкової дози кофеїну. Дві жіночки і літній чоловік в черзі переді мною. За хлібом.
- Я вже і не знаю Галю, коли було гірше, чи при Ющенкові, чи при Януковичі, чи зараз? Нашо воно ото всьо було? Грошей немає, субсидії ледь ледь помагають, все на війну викидають. А нашо ота війна? Нашо вона, кому він тре той Крим, зроду туди не їздила, дорого. Кому він здався той Донецьк? В союзі хоч всі нагодовані були, піонери он ходили помагали, путьовку в піонертабір давали дитині. Якось всі розуміли, що не пропадуть, бо государство не позволить.

Шевченківський суд відмовився визнавати факт збройної агресії РФ проти України

     Проти юридичного визнання факту збройної агресії Росії в Україні виступили в Адміністрації президента, заявив правозахисник Станіслав Батрин.

Ростислав Гудзінський: "...це буде хороший тест на дорослішання для української нації та дороговказ для політиків."

Прочитав новину, що Арсеній, більш відомий як "Кулявлоб" зібрався в депутати.

Зараз у Мистецькому Арсеналі організована виставка усіх робіт Ігора та Ніни Гайдай

Друзі, фото з дівчинкою
авторства Ігора та Ніни Гайдай. Оригінал його можна купити у мене за символічні гроші.
(гроші можна перечислити на картку дочки 5211 5374 4468 1428
Матвеева Анастасия Игоревна)
П.С. пропозиції щодо ціни на фото пишіть мені у приват.
ДЯКУЄМО.

Таня Монтян: ОТЖЕ, ВИРОК - ТРИ РОКИ ШІСТЬ МІСЯЦІВ

Таня Монтян у Фейсбуку:  За перешкоджання діяльності ЗСУ. Вже відсидів за формулою "рік за два" - два роки шість місяців 8 днів. Гроші, поцуплені гебнею при обшуку - повернути. По державній зраді виправдати. Стягнути з Руслана чотири з чимось тисячі за проведення експертизи. ЗРОЗУМІЛО, ЩО ЦЕЙ ХУНТО-СУДОМАРАЗМ БУДЕ ОСКАРЖЕНО.
З коментарів: Валентин Крыжановский Що мав на увазі Коцаба: Укр сучу владу, чи Укр сучасну владу? Світлина від Тані Монтян.

середу, 11 травня 2016 р.

Запис з прямої трансляції суду по справі Руслана Коцаби. (відео)

    В Івано-Франківському міському судівідбулись судові дебати по справі журналіста Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

Володимир Баран: “У неділю німці почали бомбити місто”

Державне свято Радянського Союзу, яке щорічно відзначається 9 травня на згадку про переможне завершення Великої Вітчизняної війни радянського народу проти німецько-фашистських загарбників. Ще маємо нагоду почути про тодішні події з вуст учасників війни. Слухали спогади 40-х років Барана Володимира Львовича. Ми відтворили ті часи у світлинах, порівнюючи фото із часів Другої світової війни та сучасності.

– Розкажіть як ви зустріли війну?

Маленьких красунь з Івано-Франківська відзначили на конкурсі „Міні міс Західна Україна”

  
  Днями у Львові відбувся конкурс краси „Міні міс Західна Україна”, у якому взяли участь артистки продюсерського центру „Star Team” та школи-краси „Ювента”. 

Oksana Romaniuk: Хакери сайту Миротворець нанесли реальний удар по іміджу України одразу на кількох рівнях.

    Взяли і вивалили персональні дані коло 5 тис.журналістів, які мали акредитацію т.зв. ДНР/ЛНР, а деякі надрозумні депутати уже закликають вішати їх на стовпах, а деякі такі самі розумні диванні патріоти уже почали дзвонити з прокльонами.

До будівництва готелю на Вовчинецьких горах має відношення голова фракції прикарпатських «регіоналів»?

Уже більше 10-ти років триває будівництво величезного готельно-відпочинкового комплексу на території Вовчинецьких гір - пагорбах села Вовчинець, яке входить до Івано-Франківської міської ради.

Відомого лікаря Євгена Комаровського чекають у Івано-Франківську

На початку червня до Франківська в рамках туру західною Україною приїде відомий дитячий лікар Євген Комаровський. Усі бажаючі зможуть відвідати зустріч з популярним лікарем, задати свої питання та навіть взяти автограф. Подія буде абсолютно безкоштовною для всіх бажаючих.

вівторок, 10 травня 2016 р.

Маленька співачка з Івано-Франківська виступила в прямому ефірі шоу „Україна має талант”


    В суботу, 7 травня, маленька співачка з Івано-Франківська Катя Федорченко виступила в прямому ефірі шоу „Україна має талант”. Катруся виконала пісню Червоної Шапочки. Глядачі були в захваті, але далі в шоу Катруся не пройшла. Дівчинка не засмутилася, оскільки робота над номером та репетиції дуже втомили її. Крім того, Дзідзьо, після виступу Катрусі, пообіцяв здійснити її мрію – купити песика.

понеділок, 9 травня 2016 р.

Мирослав Бойчук: На фоні дій нинішніх висококоритних, пісня «На#уй маніфест» виглядає як зразок невинності. (+ фото та відео)



    Мирослав Бойчук: моє ставлення до змісту нижчеподаної публікації вміщу в двох реченнях: На фоні дій нинішніх висококоритних, пісня «На#уй маніфест»  виглядає як зразок невинності. Чули б ви які слівця вживаю я і мої друзі, коли говоримо про дії наших "киштальночистих", "чесних", "вихованих", "їнтилігентних" повадирів... І всеж вирішив розмістити Галчин допис про ставлення до Козаксистемських пісенних висловлювань, бо вважаю, що кожен має право на свою думку.
 Фото Мирослава Бойчука.

Ще раз до теми "МІСТО, ЯКОГО НЕМАЄ…"

  7-8 травня 2016 було представлено першу частину проекту Дениса Трофімова (за участі Юрія Бакая) "Місто, якого немає...". Експозиція відбулась за адресою вул. Шпитальна 5 на огорожі Палацу Потоцьких.