четвер, 3 серпня 2023 р.

Людмила Стражник: Історія людства рухається спіраллю.


Те, що зараз переживає наша країна, в такому ж жорстокому і нищівному варіанті відчула Західна Україна в 1939-40-х роках та й після ІІ Світової. Коли радянський кирзак нищив цвіт нації, українську духовність і культуру. І в ті жорстокі часи Греко-Католицька Церква повстала проти поневолення. Тюрми, тортури, поневіряння в таборах, фізичне знищення єпископів та священників не зламали, й катакомбна УГКЦ вистояла.

УКРАЇНА - УТИЛІЗАЦІЯ УКРАЇНЦІВ ТА ПОБУДОВА НЕБЕСНОГО ЄРУСАЛИМУ

 


Після останніх українських президентських виборів, у яких були використані засоби масового зомбування, і в яких світові сіоністи запропонували українському народу обрати одного з двох своїх кандидатів, Україна розпочала активний рух до нового світового порядку. 
У вищих ешелонах влади та в силових структурах почалися масові зачистки та комплектація "своїми" людьми, в першу чергу, з єврейським корінням. Верховна Рада України розглядає закони про українське громадянство для іноземців – для масового заселення 
євреїв, а також "закон про Землю", згідно з яким українську землю можна буде продавати, у т.ч. іноземним та юридичним особам. Надмірна фінансова залежність від Світового банку (понад 120 мільярдів зовнішнього боргу на середину 2020 року) також є причиною вкрай сумної ситуації в Україні: населенню масово скорочують пільги, урізують соціальні виплати, а комунальні платежі та ціни постійно зростають. Більшість комунальних підприємств уже давно належать олігархам, але за повітря поки що платити не треба.

ОРГАНІЗАТОРИ НОВОГО СВІТОВОГО ПОРЯДКУ (ФАКТИ ПРО ЄВРЕЇВ)

 


Найбільший злочин проти євреїв - це знання їхньої дійсної історії

З цієї публікації ви дізнаєтеся:
Звідки йде коріння сіонізму і чому світом заправляє "Хабад". Хто походить від рептилоїдів і є найхворішим на генетичному рівні та аморальною нацією у світі. Якою мовою немає слова "душа". Хто організував пситерор і вироджує здорових та духовних людей. Хто вважає себе вищим за інших і ненавидить весь світ. Хто грабує і утискує російських людей та слов'ян. Хто руйнує традиційні цінності та просуває ідеї сатанізму та цифрового людства.

понеділок, 31 липня 2023 р.

Цікаве звідусіль. Трохи статистики про нас з вами.


 Населення Землі становить близько 7,8 мільярдів людей. Для більшості людей це велика цифра, от і все.