понеділок, 24 квітня 2017 р.

Документаліст Мирослав Бойчук оприлюднив унікальний відеозапис 6-7- річної Марії Яремчук.

   Мирослав Бойчук:

   Цього концерту на жодному телеканалі я так ніде й не побачив.   Швидше всього, його, крім мене, ніхто не знімав.   В той час, очолюючи представництво телебачення ICTV на Прикарпатті, намагався якнайбільше знімати та транслювати концерти саме місцевого "виробництва".    Ось і цей пісенний вечір, присвячений Назарію Яремчуку, було знято саме з такою метою.

Мирослав Бойчук: Тема Страусів в Україні починалась не з Януковича. Принаймні для мене.

   Історія така: В останні дні лютого 2003 року на Прикарпатті проходила конференція цементновиробників України. На другий день форуму її учасникам було організовано поїздку-екскурсію на Ямницький Цементношиферний завод, який на той час був одним із передових підприємств України у своїй галузі. 

неділю, 23 квітня 2017 р.

"МІД" презентує з відеоархівів М.Бойчука. Стриптиз на "Ельдорадо". Франківськ 1997 р.

Мирослав Бойчук:
   Сьогодні вже важко здивувати когось голою задницею, чи жіночими грудьми. Телевізійний простір та Інтернет перенасичені не просто голими тілами, а всіма найвишуканішими сервісами щодо подачі полунички. Тож і сприйняття такої (скажу узагальнено і сухо) інформації дуже змінилося.

Мирослав Бойчук: "Цвяхом програми, звичайно ж, були (тоді ще Заслужений артист України) Анатолій Матвійчук та гітарист- віртуоз Сергій Шматок." (Відеоархіви 1997 р.)

Мирослав Бойчук

    У 1997 році, працюючи на ТБ "Канал - 402" задумав шоу, яке б поєднало вже здійснені тоді Українським телебаченням програми "Ало, ми шукаєм таланти", "Що, де, коли?" із вечором знайомств та концертом. 

Кінодокументаліст Мирослав Бойчук оприлюднив частину відео з Олегом Скрипкою в Івано-Франківську 2000 року запису

    Ще одні архівні зйомки, оцифровані нещодавно журналістом, документалістом, блогером Мирославом Бойчуком. На відео Олег Скрипка із своєю командою обідають у кафе кінотеатру "Космос", що у Івано-Франківську, незадовго до концерту, який відбувся в цьому ж закладі. 

Мирослав Бойчук оцифрував відео, на якому нинішній мер Івано-Франківська Руслан Марцінків виступає в якості станичного франківських пластунів.

    Івано-Франківський журналіст - документаліст Мирослав Бойчук, оцифровуючи свої відеоархіви, наткнувся на запис, який датується осінню 2004 року.     Цікавим це відео є тим, що на ньому нинішній мер Івано-Франківська Руслан Марцінків виступає в якості станичного франківських пластунів.