суботу, 10 вересня 2016 р.

Мирослав Бойчук: Не дуже святково про українське свято.

Сьогодні вперше за десятки років випив хорошого вина. Пригощав Юліан Яковина,  засновник та голова Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України, член Координаційної Ради відділень, осередків та організацій НСКУ, засновник Івано-Франківської молодіжної навчальної «Студії Кіномистецтв», Почесний член Громадської організації "Громадське Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", український кінооператор, український режисер, автор документальних фільмів.

пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Відбулась зустріч обдарованих дітей з кінорежисером, поетом - піснярем, блогером М.Бойчуком. Говорили про історію та перспективи вітчизняної кінематографії і не тільки

        Напередодні Дня українського кіно, що традиційно відзначають у другу суботу вересня в Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва, за сприяння Івано-Франківського осередку Спілки кінематографістів України і особисто його очільника Юліана Яковини, відбулась зустріч обдарованих дітей загальноосвітньої школи № 12 з членом Спілки кінематографістів України, режисером - документалістом, поетом-піснярем, блогером  Мирославом Бойчуком.

неділю, 4 вересня 2016 р.

Що згорить - то не зогниє... В ці хвилини горить телеканал "Інтер" (+ відео, фото)

Горит канал Интер.Около 20 человек в масках ворвались в здание, распыляя жидкость из кислотного огнетушителя.

Українські музиканти відмовились від участі в програмі “Інтера” через русифікованість телеканалу

З українського телебачення зникає українська мова, інфографіка, пісня... З цього приводу лідер групи "Козак Систем" Іван Леньо розмістив 2- промовисті фотографії, які відображають його ставлення до цієї тенденції в українському телепростолрі.