пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Івано-Франківський міський суд розпочав розгляд кримінального провадження щодо іноземних студентів, яких підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

В п'ятницю, 11 березня, 2016 року, в Івано-Франківському міському суді відбулось підготовче засідання у кримінальному провадженні щодо двох громадян іноземної держави, яких підозрюють у вчинені злочинів перередбачених ч. 4 ст. 152 ККУ.

З публікації у Фейсбуку: Відкритий лист Народного артиста України Володимира Гришка


«Я не політик і не чиновник. Я не корупціонер. У мене немає фабрик, заводів, підприємств або сотень гектарів народної землі. Маю єдину «зброю» – голос, дарований Богом.

Яценюк приїхав до Івано-Франківська

    У програмі його візиту - нарада щодо ремонту доріг, яка відбудеться у селі Крилос, Галицького району. Під час наради, підіб'ють підсумки минулорічних робіт в області та обговорять плани на поточний рік. Далі, Яценюк повернеться назад до Івано-Франківська, щоб провести нараду з головами районних державних адміністрацій та головами міст обласного значення Івано-Франківської області, повідомляє Франик з посиланням на Курс.

Верховний Суд заборонив банкам вимагати старі борги з українців

За рішенням Верховного Суду Україні, банкам забороняється стягувати з українців борги, яким понад три роки, а також штрафи яким більше року.

«Гірка» і «Ревера»

Пропонуємо вашій увазі спогади Тадеуша Ольшанського про старий Станиславів, які вперше публікуються українською (із книги “Станиславів однак живе”, 2010).

четвер, 10 березня 2016 р.

“Розсудливий” образ життя дочок українських політиків, відверті фото і не дитячі розваги (ФОТО)


929977
Прийнято вважати, що діти політиків повинні вести такий же "розсудливий" спосіб життя: строго і скромно одягатися, уникати конфліктних ситуацій і взагалі не потрапляти в історії, які можуть кинути тінь на імідж рідних. Однак на практиці все буває з точністю до навпаки.

Те, що сталося недавно українці будуть розсьорбувати десятки років…

Те, що за минулуий тиждень натворили верховні (не народні!) депутати на вулиці Грушевського в Києві, – не піддається поки спокійного аналізу.

Історія жесту середнім пальцем



"New-York Times" вийшла з розгромною статтею про режим Порошенка-Яценюка

Одна из самых влиятельных газет мира New-York Times
вышла с разгромной и откровенной статьёй по результатам деятельности правительства Евромайдана.Украина называется банкротом, прямо признаётся присутствие политических убийств и коррупции в новом правительстве. Ниже выдержки из текста публикации.

вівторок, 8 березня 2016 р.

Фестиваль "На хвилях Світязя" 2002 рік. (Фото з відео)

Фестиваль "На хвилях Світязя" 2002 рік. (Фото з відео)

Була колись така передача "Крок до зірок".

    Давно її не бачив. Мабуть зникла, як і більшість хорошого в Україні. Зате ящики заполонили голі задниці, російські шоу, фільми та інша фігня.

Оголена краса: ню по-франківськи

Фото, що передають красу жіночого тіла, завжди провокують суперечливі реакції у суспільстві. Для одних це мистецтво, в інших викликає лише осуд. КУРС спілкувався з чотирма франківськими фотографами про оголену жіночу натуру і мистецтво у жанрі ню.



Ярема Проців
Справедливо вважається одним із місцевих "класиків" фотожанру ню.
Ярема Проців з фотоапаратом не розлучається з 6-річного віку, хоча в дитинстві не мріяв стати професійним фотографом. "Я 11 років музиці вчився, щоб потім 40 років працювати фотографом".