середу, 2 березня 2016 р.

11 вересня 2016 року знаменитому кантовому кілішку (граньоному стакану) виповниться 73 роки.

    Этот неотъемлемый атрибут советского быта был впервые изготовлен в 1943 году на старейшем стекольном заводе России в городе Гусь-Хрустальный именно в том виде, в каком мы привыкли его видеть.

sdfv
Классика посуды советских времен, сегодня граненый стакан становится раритетом. Предлагаем познакомиться с интересными фактами, касающимися этой граненой посуды.

Прокуратура вимагає для Надії Савченко 23 роки колонії (+відео)

23 роки колонії - саме стільки запросили прокурори для Надії Савченко. І 100 тисяч рублів штрафу - за незаконний перетин кордону. Більше двох десятків ув'язнення державне обвинувачення вимагає за те, що українка начебто корегувала вогонь 17 червня 2014-го року в районі населеного пункту Металіст у Луганській області, внаслідок чого постраждали мирні мешканці та загинули двоє російських журналістів.

Як виник вислів "Пролітає, як фанера над Парижем"


Никогда не задумывались об этом выражении? Почему фанера? Почему именно над Парижем? Суть данного фразеологизма всем известна: упущенная возможность сделать что-то или серьёзная неудача (как сейчас говорят, «эпическая» неудача).

вівторок, 1 березня 2016 р.

Ігор Олександрович: Напередодні 30-річчя початку реконструкції міського стадіону "Рух"

    Цього року "відзначатимемо" цікаву річницю - 30-річчя початку реконструкції міського стадіону "Рух".Скільки років пройшло,скільки влад змінилося,але реконструкція так і не закінчилася.Було б добре, коли говорять про європейськість нашого міста,згадували про цей стадіон і про те,що в такому славному місті немає футбольної команди навіть для другої української ліги ...
Автор світлини: Bogic - Власна робота, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=34561574

Петро Мага:Шановні чоловіки....Етеншеновий ахтунг. На нас наближається справжнє лихо.

    Мало того,що купа жінок навколо ,керуючись радянським інстинктом ,сподіваються на передачу частини вашого фінансового благополуччя у їх восьмиберезневі манікюрики....
Так ще і держава задумала додати до 8-го парочку вихідних. 

понеділок, 29 лютого 2016 р.

На перший погляд, це звичайне фото чергової миловидної дівчини, на яку могли б клюнути мільйони передплатників в соцмережі.

    «Зовнішність буває оманлива», – не переставала говорити мені мама, коли я по вуха закохувалася в третього за тиждень красеня з класу.
    З тієї пори чимало води спливло, проте цю мамину мудрість мені довелося згадати ще не раз. У часи, коли кожен другий намагається під гарною оболонкою приховати свою суть, розпізнати справжнє обличчя людей стало складніше подвійно. Сьогодні ми розповімо про дівчину, за ангельським виглядом якої ховається щось дивовижне.

Звільнення Ольги Бабій з посади гендиректора ОТБ “Галичина” незагорами?

Вчора один дружбан, між іншими розмовами, запитав мене: "Чув, Бабійку звільняють?" Він мав на увазі Ольгу Бабій - яка ось уже 25 років очолює обласне телебачення "Галичина". Я відповів, що це треба було зробити ще 20 років тому

неділю, 28 лютого 2016 р.

Фотомодель з Венесуели шість років майже не знімала корсет. Результат шокує! (Фото)


1611579_900
25-річна модель з Венесуели Алейра Авендано провела останні 6 років в тугому корсеті, щоб домогтися на її думку ідеальної талії у 50см. На тлі її силіконових грудей і стегон, талія, м'яко сказати, дуже виділяється, передає Корупція.Стар