пʼятницю, 8 січня 2016 р.

Клєр Захаровна: Пєнзюковска філармонія... як мені набридло читати про міграцію цих щіпаних куріц ...

    Спочатку (і я - Мирослав Бойчук) мушу вставити і своїх 5 копійок у цю публікацію: "Я теж вчора охренів. У інтерівському ящику повалійка у концерті... вдумайтесь у назву: "Мрія про Україну"...
Де ті нацради і купа інших триндоболів дивляться? І ви вірите, що "зроблене" їхніми руками "громадське" буде громадським... Доречі знаю з середини, як на нашому місцевому такзване "громадське" робиться... Сміху мало."...

     Клєр Захаровна: Співачки куйок та лабудєнь днями побували на відкритті російського гірськолижного курорту у Сочі.
    Пєнзюковска філармонія... як мені набридло читати про міграцію цих щіпаних куріц ...

Іван Бондарев: Патрон старого Станиславова. Як місто отримало свого небесного покровителя

Папа Інокентій ХІ_

    Жодних набоїв. Слово «патрон» походить від латинського «patronus» – у Давньому Римі так називали заможну особу, яка брала під опіку бідних. У Середньовіччі зародилась традиція, коли міста проголошували своїм небесним покровителем того чи іншого святого. Так, заступником Венеції був святий Марк, Києва – архангел Михаїл, Мукачевого – святий Мартін. Станиславів теж мав свого небесного охоронця. От із ним і познайомимося.

На Полтавщині вулицю Небесної сотні перейменували на Леніна

На Полтавщині вулицю Небесної сотні перейменували на Леніна
У місті Хоролі Полтавської області вулицю Небесної сотні знову перейменували на вулицю Леніна.

ПАРАДЖАНОВ: “Нічого... Я відімщу Україні... Любов’ю!”

Mykhajlo Masliy:  
    Іван Гаврилюк: „Після приїзду із заслання до Києва Сергієві Параджанову сказали: “Чому ви сюди повернулися? Вас тут усі зрадили!”, на що український "буржуазний націоналіст” спокійно відповів: “Нічого... Я відімщу Україні... Любов’ю!”
“Мене вбили, заборонивши знімати”, — нарікав близьким Сергій Параджанов (* 9 січня 1924 — † 20 липня 1990).

четвер, 7 січня 2016 р.

Костянтин Стогній: "Украинцы всему миру доказали - история таки развивается по спирали!"

     Помните, в 1917ом году с чего революционеры начали свою борьбу с тоталитаризмом? Посносили памятники деспотам царизма, позахватывали Храмы. В одних сделали библиотеки и склады, другие просто сожгли. Провели люстрацию. Переименовали улицы и целые города именами новых героев. Выгнали всех служащих царской охранки и сыска. Правда, когда бандитизм начал топить в крови не только простых смертных, но и разжиревшую парт номенклатуру, снова назад пригласили бывших люстрированных. 

вівторок, 5 січня 2016 р.

Богдан Марциняк Волошин про "майданутих" і тих, хто "страну корміт"


Зараз є купа публікацій про них і про нас. Тобто про "майданутих" і тих, хто "страну корміт". Тема не про Яника. Днями зутрів колєґу - давно не бачились і було, що вповісти за кавою. Так от - до них в державну установу приїхала жєнщіна з Луганська - на перевірку. Вона не те що у Львові ніколи не була, навіть в Західній Україні. Була тут чотири дні.    Поселили її на околиці. Другого дня вона почала "задавать вопроси".

То не я, то Скрябін сказав: "Вся та п...дота,яка сидить у Раді,то всьо має бути стріляне і пи...не!"



     Хто може відповісти на прості запитання: " Яка різниця між обманом звичайного брехуна та брехнею  інтилігентного високопосадовця?". "А від чого вам легше,- від того, що вас грабує цар - ЗЕК, чи цар - бізнесмен із знанням англійської мови?"

Слідами не тільки наших публікацій. Як ми вже повідомляли раніше, напередодні "кроликам" порадили не їздити до Одеси.

Концерт гумористичного дуету скасували у Трускавці після закликів місцевих активістів бойкотувати виступ.

Українська співачка показала свою струнку фігуру на сторінках чоловічого журналу.

 Українська співачка показала свою струнку фігуру на сторінках чоловічого журналу.

Марія Яремчук шокувала вульгарним виступом. (+ФОТО)

Марію Яремчук жорстко розкритикували за вульгарність виступу, передає Корупція.Стар
Новорічні програми на телеканалах «Інтер», «1+1» і частково – «Україна» викликали шквал обурення і в пересічних глядачів, і в професійних телекритиків, які відзначають несмак номерів і вплив «русского міра».

понеділок, 4 січня 2016 р.

Мінкульт хоче забирати ліцензії у радіостанцій, що не транслюють пісень українською мовою

Міністр культури України В’ячеслав Кириленко ініціює внесення змін в українське законодавство щодо позбавлення ліцензій українських радіостанцій через відсутність у них українського контенту. Про це він заявив у своєму мікроблозі у Twitter.

неділю, 3 січня 2016 р.

Бал сатани на українському телебаченні

Автор відеоряду зрежисерував маленький твір з гучною назвою. Обравши характерних персонажів і наклавши відому композицію з телесеріалу Бортка «Майстер і Маргарита», досяг бажаного ефекту.

Ostap Drozdov: "... А потрапив на таке, що змусило мене разом із іншими людьми піти геть."

Я щойно вийшов із концерту Тараса Петриненка. В буквальному сенсі цього слова - вийшов. І не я один. Я безумно поважаю Тараса Петриненка за його вклад в укр.музику, я тричі запрошував його у свою програму, і завжди Тарас радо відгукувався, і всі ці програми були, без перебільшення, шикарні. Сьогодні я купив квіти і пішов на його концерт. А потрапив на таке, що змусило мене разом із іншими людьми піти геть.