суботу, 23 липня 2016 р.

Соратникам Коновальця було важко збагнути його фаталізм


125 років тому в галицькому Зашкові в родині вчителів народився Євген Коновалець, майбутній творець Організації Українських Націоналістів, колись об’єкт ненависті більшовиків і поляків, водночас – харизматична постать для українських патріотів.

Середня зарплата для українців у тисячу євро: фантазія чи реальність...

    Вуйко Іван, працюючи у наймах, отримує по 2 000 гривень на місяць. Його бос (за сумісництвом народний депутат) кладе в кишеню (офіційно) 98 000 тисяч гривень щомісяця. В середньому вони заробляють по 50 000 на місяць.

пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Михайло Маєвський: Україно, а про кого ти увесь день із сумом говориш?

Михайло Маєвський

середу, 20 липня 2016 р.

Леся Коковська-Романчук про Івана Франка: Одруження з розрахунку, використання дружини як донора - і фінансового теж, нескінченні коханки.. життя у бруді.. Гидота..

І не говоріть мені, що творчість щось там виправдовує. Одруження з розрахунку, використання дружини як донора - і фінансового теж, нескінченні коханки.. життя у бруді.. Гидота...

вівторок, 19 липня 2016 р.

Журналіст Руслан Коцаба звернувся до Юрія Луценка... (відео)



Журналіст Руслан Коцаба, звернувся до генерального прокурора України Юрія Луценка!

Якщо б чоловік говорив з дружиною відверто... Життєвий діалог, в якому кожен впізнає себе (+відео)


    Признаться честно, я не могу себя причислить к фанатам современных юмористических шоу. Но песни Семена Слепакова готов слушать снова и снова: есть в них что-то до боли жизненное и правдивое.

ТРК "Вежа" презентує: “ФРАНКІВЦІ”. Юрій Андрухович, літератор (ВІДЕО)


“ФРАНКІВЦІ”. Юрій Андрухович, літератор (ВІДЕО)Розмова з Юрієм Андруховичем, поетом, прозаїком, перекладачем, співавтором різних музичних та театральних проектів.

неділю, 17 липня 2016 р.

Івано-франківські активісти вважають, що мер Марцінків є членом банди кримінального авторитета «Пупса»

    Нещодавно депутати Івано-Франківської міської ради під вигуки громади "Ганьба" та "Банда" дали дозвіл на будівництво 33 багатоповерхівок "просвободівській" фірмі ТзОВ "Івано-Франківська дорожня компанія" у межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислова. За проголосували 28 обранців.