четвер, 29 березня 2018 р.

Анатолій МАТВІЙЧУК: Люди, що ви зробили з Українським радіо?

   Чи хтось моніторить денний ефір? Рівень деяких нових ведучих, яким дають вести прямоефірні годинні програми просто вражає. А теми?! Корисної чи цікавої інформації нуль! А це все ще примушують транслювати на телеканалі "Культура"! Співчуття професіоналам, які ще там лишилися... 

Ігор Александрович: Спогад про шкільний ВІА...


   "Ця абревіатура вокально-інструментальногоансамблю з "самобутньою" назвою “Юність” буквально винесла населений пункт в ранг передового музично-сільськогосподарського конгломерату.

вівторок, 27 березня 2018 р.

Igor Aleksandrovych: Як колись ходили на танці...(власний спогад)




    "В суботу танці відгриміли за звичною схемою.Спочатку в зал позаходили “старші “ за 19 літ дівчата і молоденькі жіночки ,деякі з чоловіками. Основна маса хлопців чекала на “допінг” у клубному передбаннику. Попередньо скинувшись “по рублю” вони очікували прибуття майже “вегетаріанського” товару — відра самогонки. Доповнення до нього було не настільки важливим і залежало від сезону-від “ябка” до “квашеного вогірка” при обмежених порціях хліба.

Євгенія Круженкова: Ліна Костенко приїде в Івано-Франківськ

Її найбільше з усіх цитують у пресі та соціальних мережах. Ліна Костенко українська поетеса, шестидесятниця їде до  Івано-Франківська, щоб подарувати нашим містянам хвилини своїх чудових віршів. Де можна побачити авторку – читайте на Franyk.city.