пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Невероятный прорыв: Теперь с любой поверхности можно получить солнечную энергию

Солнечная панель, с которой можно получить такую ​​энергию состоит из своеобразного стикера, который довольно гибкий и тонкий, поэтому есть возможность его нанесения на окна небоскребов или поверхность самолета, такие батареи можно легко наносить на различные поверхности.
Научная группа под руководством Сяолинь Чжэн в стенах университета имени Стэнфорда смогла разработать уникальные солнечные батареи. Сделаны эти батареи в виде самоклеящейся пленки, которая легко наносится на разного поверхности.

В Івано-Франківську викрито бордель із повіями. (+відео)

У соціальних мережах та і на вулицях Івано-Франківська, зокрема, йде жваве обговорення нового закладу, який не приховує свого еротичного напрямку.
Журналісти видання "Шабля" вирішили з'ясувати, які саме послуги надає новостворений в Івано-Франківську чоловічий клуб, класу "V.I.P.". Результати перевершили всі сподівання.
Як повідомляється на сайті даної структури, адресу якого можна побачити на фото вище, серед послуг клубу є такі цікаві процедури, як БДСМ, страпон, "золотий дощ" та інші. До слова, за послуги можна розрахуватись карткою (може когось із банків-кредиторів для оформмлення швидких кредитів посадити))))...

середу, 24 лютого 2016 р.

Володимир Мулик: “Свобода” оголосила “культурну війну” Івано-Франківську?

Володимир Мулик
Останнє засідання Івано-Франківської обласної ради має всі шанси стати гучною подією в культурному житті України. Щоправда – зі знаком мінус. Адже частина особливо стурбованих невідомо чим депутатів активно виступила проти фінансування міжнародного фестивалю сучасного мистецтва “Porto Franko Гогольфест”, на який в обласному бюджеті передбачено 95 тисяч гривень.

Володимир ТИХИЙ: «В країні є загроза низинної і жорстокої революції»


9840

    24 лютого, в Івано-Франківську відбудеться прем’єра документального детективу Володимира Тихого «Бранці». Головним героєм фільму є студент Сашко Клочко, учасник революційних подій в Києві 2013-2014 років. Він намагається розшукати полоненого ВВшника і в ході свого персонального розслідування дізнається несподівані і разючі факти про події Майдану.

вівторок, 23 лютого 2016 р.

Що має Гоголь до Івано-Франківської області? – депутат Василь Попович виступив проти фестивалю “Porto Franko Гогольфест”

На засіданні бюджетної комісії обласної ради 23 лютого розглядали видатки програми “Культура Івано-Франківщини у 2016 році”. У ній передбачено виділення 95 тисяч гривень з обласного бюджету на Міжнародний фестиваль “Porto Franko Гогольфест”. Депутат Василь Попович заявив, що така сума є завеликою і цей фестиваль недоречно проводити.

неділю, 21 лютого 2016 р.

Чому Україна не хоче визнавати «наївні» квіти народної художниці? (Відео, фото)

На Івано-Франківщині в селі Чернятин живе і творить дивовижна українська художниця. ЇЇ твори за рівнем майстерності та образної унікальності порівнюють із шедеврами Катерини Білокур, Марії Приймаченко.