середу, 17 лютого 2016 р.

Вне времени: 50-летняя китаянка доказала, что стареть не обязательно

this-50-year-old-model-proves-that-you-can-stop-time-artnaz-com-1Китайская модель Кенди Ло стала настоящей сенсацией после выхода её фотоальбома «Вне времени».

Степан Гавриш: The old social order has gone forever.

Юля - forever.
Яценюк і Шокін не послухались президента та не покинули свої високодохідні робочі місця. І хоча робота Уряду визнана парламентом незадовільною, свій вотум довіри національних законодавчих зборів прем’єр отримав. До осені. А там… Або ішак… або емір… Генпрокурор зліг на лікарняному. Порошенко проголосив вимогу про відставку до них у пустоту. Його ніхто не почув. А всі інші не повірили в щирість його бажання почати якийсь процес змін.

вівторок, 16 лютого 2016 р.

Як прикарпатські нардепи голосували за недовіру уряду Яценюка

Верховна Рада України 16 лютого не проголосувала за недовіру Кабінету Міністрів Арсенія Яценюка.

Биотехнологи впервые напечатали живыми клетками целый орган

Биотехнологи впервые напечатали живыми клетками целый органУспешный дебют по 3D-печати целого органа исследователи провели в американском Институте регенеративной медицины. Ученые "сделали" ухо

Мирослав Бойчук: “Все, що роблять івано-франківські телеканали, може робити одна людина”


Володимир Мулик
Мирослав Бойчук - український режисер, поет-пісняр, автор документальних фільмів, фотохудожник, тележурналіст, засновник громадського Інтернетбачення Прикарпаття, організатор шоу, ді-джей, колекціонер.

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Марічка Паплаускайте: Канадський фотограф зафіксувала, як вимирають українські села

sorochinski-lands-ukraine-01Вікторія Сорочинська — канадський фотограф, яка народилася в Україні, а нині живе у Берліні — приїхала в українське село, яке пам’ятала з дитинства, і поспішила зняти те, що від нього лишилося.

Іван Костюк: Мури минулого

Іван КостюкФото Юрія Паливоди.    Минулої суботи мені разом із приятелем спала думка поволі обійти пішки всі найближчі й найдальші закамарки нашого міста. Зробити ревізію не лише середмістя (як ми це часто робимо), а пройтись уздовж річок, полазити промзонами, піти, кінець кінцем, туди, мандрівки куди відкладаєш з року в рік і так, врешті, нікуди й не йдеш.
Фото Юрія Паливоди.

неділю, 14 лютого 2016 р.

День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого.

   
За легендою, християнський священик Валентин жив за часів імператора Клавдія II Готського (III ст. від Р. Х.) й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною. Войовничий імператор Клавдій нібито вважав, що сім'я заважає солдатам воювати за імперію і видав едикт, яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, попри цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. За це його заарештували й ув'язнили під охороною офіцера, прийма́чка якого була сліпою. Священик оздоровив її, а опісля навернув на християнство батька й цілу родину. Довідавшись про це, імператор наказав відтяти йому голову, що й сталося 14 лютого.

Степан Хмара: «Визволи нас від лукавого!».

Демонстративне лобизання Кіріла і Франциска під час відомої зустрічі на Кубі, таке ж лицемірне, як і підписана ними Декларація. Бо ж як інакше можна оцінити висловлювання Франциска, після зустрічі з Кірілом, яку він назвав - зустріччю братів?!

Презентуємо новий відеокліп. М.Дутчак, О. Яворська. «Згадай».

Досить символічним є той факт, що відеокліп на пісню «Згадай» у виконанні Миколи Дутчака та Оксани Яворської ми маємо змогу презентувати саме на День Закоханих.

Притула шокував відвертим до болю дописом у Фейсбук (ФОТО)

1441027269_12
Дорогі мої українці!
Минає рік. Рік 2015-ий. Не простий, але і не найскладніший!!!
Рік, котрий відкрив нам очі на безліч речей!

ЖАХЛИВЕ ВІДЕО КАТУВАННЯ БОЙОВИКАМИ НАРКОТОРГОВЦЯ НА ДОНБАСІ ШОКУВАЛО ЗАХІДНІ ЗМІ

Торговець наркотиками наразі зник безвісти та найімовірніше помер. Зазначимо, користувачі Мережі впізнали чоловіка, якого бойовики запідозрили в продажу наркотиків. Ним виявився житель селища Комунар Донецької області Олексій Фрумкін. Судячи з публікацій, які він вподобав у соціальних мережах, чоловік був активним прихильником "русского мира". Крім того, він сфотографувався на одному з мітингів сепаратистів.
Далі мовою оригіналу джерела публікації.
===============================================================