пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Дітям до 16 років не рекомендується



Про ненависть))ЗАШИБИСЬ 18+
Опубліковано ЗАШИБИСЬ 18+ 9 квітня 2015 р.

З рибами-хижаками оптимістичніше дивишся на життя.

Вони небезпечні для людей, а він ними захоплюється. Унікальну колекцію прісноводних акваріумних риб-хижаків зібрав іванофранківець Тарас Олійник. Найгрізніша акула з людськими зубами – піранья Пакко – з'явилася у його помешканні як подарунок.

Лічильник крутиться - а газ не гріє.

Питання якості газу ми ставили ще напередодні виборів. Лічильник крутиться - а газ не гріє.
Тарифи піднялися, проте тепліше не стало.

вівторок, 9 лютого 2016 р.

"Ти з баблом - я дурень. Я з баблом - ти дурень"


В мене досі до людей у міліцейських погонах дещо упереджене ставлення, бо все життя вони своїми діями закріплювали за собою славу у вигляді трьох букв... "ДАЙ". Думаю,- довго ще не зможу відчепитись від цієї упередженості. А зважаючи на те, що такзвана переатестація не стала фільтром для багатьох ублюдків у погонах - моя особиста повна довіра до мілі... перепрошую, поліції знову частково відкладається на невизначений термін.
Але навіть при моєму упередженому ставленні до людей у погонах, ставлення до цієї блондинки, в мене особисто, ще гірше. Бо такі як вона, з мільйонами "важко зароблених грошей", всіма своїми діями доказує, що бабло вирішує все. За принципом (перефразую) "Ти з баблом - я дурень. Я з баблом - ти дурень". Подивимось чим все це закінчиться. Чомусь нема в мене впевненості у "безповоротності покарання". Зараз підуть в рух друзі, родина, звязки, бабло...