середу, 6 грудня 2017 р.

Говорили - балакали, сіли - заплакали...

   
Ось такий він нинішній Водафон, зрештою як і більшість всього, що твориться в Україні на "пакращення"...
Після того як на ФБсторінці Водафону я розмістив (солідарний з Іваном Вовком) пост про те, що цей телефонний провайдер став обслуговувати гірше нікуди - зімною зв"язалась представниця цієї телефонії. Майже годинну переписку виставляю нижче... Ви думаєте щось змінилось? Тепер, практично, жодна розмова не закінчується логічно... Всі перериваються на різних етапах.

Радянські монети, які нині на вагу золота.

Бытует ошибочное мнение, что чем старее монета, тем она дороже. Но это не так, поднять стоимость может буквально всё, что угодно. От маленького тиража до каких-либо ошибок при чеканке.

вівторок, 5 грудня 2017 р.

Силовики зняли Міхеїла Саакашвілі з даху і затримали.(+фото та відео)

    Сьогодні вранці у квартирі в Києві, де живе лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі, проводили обшук. Близько 8.00 політик піднявся на дах будинку і погрожував зістрибнути.

понеділок, 4 грудня 2017 р.

Ірма КРАТ: НАБУ готує арешт Порошенка за відмивання коштів на військовій техніці

З коментарів: Дмитро Ремиженко
    "Думаю, нічого з цього не вийде. Заарештувати Порошенка неможливо, Конституція не дозволяє. Відстороенити від влади також неможливо. По-перше, немає закону про імпічмент, а по-друге, у Конституції цей процес виписаний таким чином, що здійснити його практично нереально навіть за наявності закону.А взагалі, сучасна Україна дуже нагадує Францію часів Директорії. Як і у нас, "головний директор" Поль Баррас був за сумісництвом і головним корупціонером. Як і у нас, слуги народу, чиновники, банкіри та інші "патріоти" з ентузіазмом і натхненням грабували країну. І також була війна.Франції пощастило, знайшовся енергійний генерал, який розігнав всю цю наволоч. І врятував Францію. У нас такого генерала на обрії поки що не проглядається."

Юлія Палійчук: вони їдуть не за вищою зарплатою, а тікають від безнадьоги.

Сорі, але я знову буду про політику, бо ці слова чіпляють мене, як підприємця.

неділю, 3 грудня 2017 р.

Алексей Кучеренко: после вчерашнего эфира "Народ проти" апгрейдили машину...

    У суботу, 2 грудня, скоєно напад на автомобіль екс-міністра ЖКГ України Олексія Кучеренка. Власник постраждалого авто пов’язує інцидент зі своїми вчорашніми резонансними заявами в ефірі великого політичного ток-шоу «Народ проти» з ведучою Наташею Влащенко на телеканалі ZIK.