пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Dmitriy Filimonov: Украина тонет в крови...

"Адвокат судимого в Киеве россиянина Александра Александрова Юрий Грабовский найден убитым, подозреваемые в убийстве задержаны, - сообщает Национальная ассоциация адвокатов Украины". Военный прокурор Украины Анатолий Матиос уже подтвердил эту информацию и скоро должен начаться брифинг для прессы.

М.Бойчук: ... Але возносячи палець і погляд догори, дивіться, щоб не наступити на те, що залишила ваша собачка...


    На території Франківського Меморіального скверу відбулась чергова чистка. З різними періодами між чистками там цього року позбулись ще десяти дерев. Можливо, така чистка насправді й потрібна, але...

...Просимо Вас: - не допускати спроби перейменувати Івано-Франківськ на Станіслав і не реєструвати жодні заходи чи об’єкти з цією назвою...

п. Русланові Марцінківу,
Голові м. Івано-Франківська
Івано-Франківській міській раді
Вельмишановні Добродії!
Все настирливіше національно несвідомі мешканці Івано-Франківська вимагають повернути йому «історичну» назву «Станіслав». Чому ця назва вважається історичною?

Igor Kolesnik: Мінімальна пенсія = три бюджети НАТО + кожному інваліду по Lexus RX 350 (щороку)!

Формула прем'єріад останні 25 років:
Бла бла бла - кожному хорошому дам, а поганих поборю.

“Не робіть з “гівна пулю”: Притула жорстоко розкритикував Мінкульт і українських артистів у Фейсбук (ФОТО)

«Чого бідне? Бо дурне! Чого дурне? Бо бідне!» (с) Народна мудрість.

Цей «кричущий» заголовок не має нічого спільного з економічною ситуацією в країні. Майже. І явно не покликаний створити новий шкандаль у просторах вітчизняного інету. Хоча, знаючи методи роботи головних редакторів українських лайносайтів, можна вже очікувати, що завтра мережа буде рясніти заголовками «Притула обізвав усіх бідних дурними».

М.Бойчук: Передивився сьогодні українські новини. Всі канали поплакали за втратою голандського футболіста Кроїфа... а про Авдієвського повна тиша... Мабуть тому, що Українець...



Знаєте, що найжахливіше в нинішній Україні? 
Майже абсолютна амнезія. Втрата не лише історичної пам"яті, але й адекватної реакції на своє сьогодення. 
Пішов із життя Анатолій Авдієвський. Один із Титанів української культури - і це не метафора. Десятки років він очолював легендарний колектив - Національний академічний народний хор імені Г.Вірьовки. Хто чув, його колектив, той знає - волосся встає дибки і мурахи по шкірі від їхнього співу. У цьому колективі вся велич і краса українського народу і його найбільшого багатства - народної пісні. Півсотні країн світу стоячи аплодували Маестро в різні часи. А як він диригував! Це була магія...

вівторок, 22 березня 2016 р.

Івано-Франківськ вдруге увійшов в п’ятірку кращих міст Європи



Місто Івано-Франківськ вдруге увійшло в п’ятірку кращих міст Європи  (разом з м.Бамберг (Німеччина), м.Жірона (Іспанія), м.Люблін (Польща) та Сінзінг (Німеччина) ) для отримання найвищої нагороди Парламентської Асамблеї Ради Європи  – Почесний Приз Європи. 

Олександр Солонько: Сьогодні день трагедій і абсурду.


    Після довгих років посмертного знущання поховали Гонгадзе. Пляма цієї справи так лишається більмом на Україні. Правду про неї ми мабуть вже не дізнаємось.
    В Росії українку Надію Савченко "засудили" до 22 років колонії. Просто тому, що вони можуть. Просто від безсилля всього світу.
    В Брюсселі десятки загиблих від вибухів. Як європейці оцінюють смерті своїх співгромадян і як відносяться до загибелі українців ми знаємо не з чуток.
   

Я не буду ставити на аватар бельгійський прапор. Не тому, що мені не шкода ні в чому не винних людей, а тому, що пора вже, щоб нам було шкода невинних людей, які гинуть в нас під боком. Українців, які поплатилися життям за правду, любов до своєї країни і просто за те, що їм не байдуже в якій країні і якому світі їм жити.

Інтерв’ю із «Паном Дайте Пару Копійок» щодо стану культури у нашому місті.

Нещодавно «Символа Івано-Франківська», «Грозу Стометрівки» увіковічнили у іронічній скульптурі. Автор – Євген Самборський. Але сам пан Василь зовсім не схвалює таке мистецтво. Каже, треба звертати увагу на важливіші речі.

Відео: Андрій Левків ТРК РАІ
"Пан Пан Дай Копійку"

Інтерв’ю із «Паном Дайте Пару Копійок» щодо стану культури у нашому місті.Нещодавно «Символа Івано-Франківська», «Грозу Стометрівки» увіковічнили у іронічній скульптурі. Автор – Євген Самборський. Але сам пан Василь зовсім не схвалює таке мистецтво. Каже, треба звертати увагу на важливіші речі.Відео: Андрій Левків ТРК РАІ#Прикарпаття #Франківськ #Гроза #ПанПанДайКопійку #video_NP

Опубліковано Наше Прикарпаття 21 березень 2016 р.

понеділок, 21 березня 2016 р.

М.Бойчук: Про логіку українського безвізового...

А ви не задумувались над цікавим явищем у  відносинах України з Європою.  Нам відмовляють у безвізовому режимі, бо у нас тотальна корупція. Погоджуюсь. Але найцікавішим є результат цієї відмови. А він такий: українські корупціонери, як їздили, так і продовжують їздити закордон без будьяких обмежень. А ми з вами, прості мешканці корумпованої держави, яких ця корупція скоро доїсть дорешта, не маємо права на безвізовий режим. Де ж логіка такої заборони?

Тетяна Чорновол: Нова "ширка": "Єврооптимісти" з Януковичем - однодумці.



Янукович в коментарі Рейтер, бачте, обурився рішенням ВР про конфіскацію вкрадених ним активів в бюджет України ( про що Рада в першому читанні проголосувала на тижні). Це в принципі – логічно.
Також як і очікувалося, це голосування окреслилося коло однодумців Януковича у ВР. Найбільше їх, логічно, виявилося в «Опозиційнийному блоці», у фракції «Відродження» і, що морально вбиває, в міжфракційному об’єднанні «Єврооптимістів». Серед «єврооптимістів» не голосувало дві третини! Це що нова «ширка»!

Володимир Литвин: ПРЕМ’ЄР ВВОДИТЬ ПОКРАЩЕННЯ

    Увага всім! «Чудова» новина прийшла від Прем’єр-міністра України! Арсеній Петрович анонсував черговий этап покращення життя українців. Звичайно, після всіх попередніх іновацій, кожну наступну українці вжі підсвідомо сприймають з острахом. Та цього разу, схоже, Прем’єр налаштований рішуче. Не зважаючи ні на що, демонструє готовність боротися за крісло очільника Уряду, аби тільки встигнути завершити свою роботу з «удосконалення» рівня життя людей. 

У 1998 році на ТРК "МІД" була така передача "Погода від народу".

   "МіД" розшифровувалося як "Мирослав і Друзі". Це було представництво ICTV в Івано-Франківській області. Серед багатьох творчих задумок того часу була й така: про погоду розповідали прості мешканці Прикарпаття.