суботу, 23 квітня 2016 р.

Запрошуємо побувати «За дверима бажань» (фото)

    Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Івана Франка сьогодні, 30 січня, на камерній сцені презентував шанувальникам сценічного мистецтва ліричну комедію «За дверима бажань».

Юрій Дерев'янко: Петро Порошенко хоче зберегти існуючу систему в Генпрокуратурі - це вже очевидно.

Світлина від ВОЛЯ.



















Він не проводить конкурс на посаду Генерального прокурора, якого вимагала і громадськість, і ми, як партія ВОЛЯ.
Ми розцінюємо це як ніщо інше як бажання залишити в такому стані прокуратуру та законсервувати нереформовану прокуратуру.
Той стан речей, який є в прокуратурі, влаштовує Президента повністю.Ніяких шансів на оновлення прокуратури сьогодні немає, якщо немає політичної волі.

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Незабаром по хатах будуть ходити узаконені бандити...


"По домам начнут ходить бандиты": долги задумали отдать частным коллекторам

Анастасия Рябоконь. 22 апреля 2016,

    Долги задумали отдать частным коллекторам. Скоро за долгами будут приходить "замотивированные" коллекторы.
    В Украине за долгам решели отправить частных коллекторов. В парламенте ищут поддержку законам о создании нового для Украины института — частных фирм по выбиванию долгов.

Його викрали, катували і вбили садисти одного з ескадронів смерті, що знищували Майдан.



Тетяна Чорновол
Василь Сергієнко - загиблий «самооборонівець» з Небесної сотні. Його викрали, катували і
вбили садисти одного з ескадронів смерті, що знищували Майдан. Його страшно били по голові та різали ножем аж до смерті. Побратими з «Самооборони» знайшли його понівечене тіло в лісі під Корсунем. Як це не сумно, але вбивство сталося вже після перемоги Майдану та повернення Василя в рідний Корсунь. Підозра, щодо замовлення зразу впала на організатора корсунських «тітушок» - тодішнього депутата Партії Регіонів Генадія Бобова. Адже Василь Сергієнко активно виступав проти Бобова, боровся проти незаконного захоплення цим аграрним магнатом земель в Корсунському районі.

о. Степан Ковалик: Чесно: я священик усього лиш два роки — і я вже втомився. Я втомився служити Божественну Літургію для людей, які приходять на неї, "бо так треба..."

    А я втомився слухати священників, які "служать" лише тому, що то  їх заробіток. Все має свої тарифи: весілля, христини, похорон... Я втомився дивитися на цінники на іконах в торгових лавочках прямо в церквах... Я втомився чути у відповідь "у церкви нема коштів на документальний фільм про Шептицького"... Я втомився чути від священників "коріться, моліться,- там вам зарахується" і прицьому колінкують перед владними злодіями та не гребують депутатськими мандатами... і це лише одна сота з того, що я втомився чути... І як приємно на цьому фоні зустріти священника від Бога, який насправді служить людям. Як правило, такі не досягають кар"єрних вершин, бо не вписуються в систему брехунів та кар"ристів у рясах... але то вже дещо інша тема.

В Івано-Франківському парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка відремонтують каскад озер

      В парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка розпочався капітальний ремонт сполучень каскаду озер.
    „Ремонт розпочнеться з Лебединого озера, де завалився недороблений колись шлюз спуску та регулювання рівня води. Шлюз дозволить нам регулювати рівень води в озері, також ми встановимо так звану зливну систему на перелив. При надмірних опадах, по спеціально зробленій трубі, ця вода буде відводитися, тому не вийде з берегів і не зашкодить флорі та фауні озера.

Маленька співачка з Івано-Франківська виступить в прямих ефірах шоу „Україна має талант”


    Нещодавно вісім вихованців школи розвитку сучасних мистецтв „Star Team” пройшли в півфінал шоу „Україна має талант”. Це дует „Гламурчик” (Василь Сіреджук та Вікторія Федорів), Василь Сіреджук з сольним виступом, Оля Сіреджук, Катя Федорченко, гурт „Фреш” (Наталя Садова, Інна Шешурак та Віка Рутковська) та Юля Бучацька.

середу, 20 квітня 2016 р.

У Івано-Франківську обрали Міні Міс Прикарпаття

    Днями в Івано-Франківській філармонії проходив конкурс „Міні Міс Прикарпаття 2016”, в якому брали участь дівчатка з усієї Івано-Франківської області.

неділю, 17 квітня 2016 р.

КОМУ ВІЙНА, КОМУ МАТИ РІДНА. Росіяни ПЕТУХОВ О.В. та РЕБРОВ Д.Ю спокійнісінько вивозять українській ліс за кордон .



Лора Приходько
    17.04.16 р. на станцію м.Чоп Закарпатської області прибули

24 вагони деревини, які прямували в сусідню країну. Я пішла до митників з"ясувати, що за ліс, звідки він, хто його власник, куди прямує, чому його вивозять під час дії закону про заборону вивезення.