пʼятницю, 23 червня 2017 р.

Сьогодні на сесії Київської обласної ради депутатами було проголосовано звернення до Верховної Ради з вимогою ініціювати процедуру імпічменту Порошенко.

    “Звернення про зняття з посади президента України в порядку імпічменту” було ініційовано фракцією “Батьківщина”, його підтримали 57 з 84 депутатів. 
   (За інформацією видання "Моя Київщина" "За дане рішення проголосувало 57 з 62 депутатів колегіального органу Київщини, які брали участь в голосуванні." mykyivregion.com.ua/2017/06/22/deputati-kiyivoblradi-vid-bpp-golosuvali-za-impichment-prezidentu/) (ред.)

середу, 21 червня 2017 р.

Ігор Роп'яник: Мирослав Бойчук розповів, що працює над зйомками фільму до творчого вечора Богдана Кучера.

    От і я вирішив вставити свої п'ять копійок у вигляді фотоспогаду, коли Богдан був ще зовсім молодим, але вже дуже талановитим.

Ostap Drozdov: Мені навіть не шкода наших людей, які живуть у лайні. Як голосують, так і мають.


Ostap Drozdov   
   Буде трошки грубо, але по-іншому тяжко. Усі ж бачили соціологію парламентську і президентську. Нація на 26-му році незалежності блукає між трьома соснами Тимошенко-Порошенко-Бойко. 

понеділок, 19 червня 2017 р.

Не має значення, де це знято... але наверх вилізло все гівно нашої державної системи.

   Сьогодні випадково натрапив на відео, зняте в місті Куп"янськ. Після його перегляду я вже не міг відірватись від інших відеозакидів, знятих в цьому населеному пункті. "Був вражений" - це буде дуже м"яко сказано. Тому вирішив запропонувати це відео і вам. Але попереджаю, якщо у вас є якась термінова робота,- перенесіть цей перегляд на інший час, бо свою роботу сьогодні ви не будете мати часу виконати. Часу не вистачить.