суботу, 2 червня 2018 р.

Александр Дубинский: "...оказывается, что весь этот цирк был заказным представлением для устранения бизнесмена с рынка оружия" (+ВІДЕО)

    Если вы ещё не поняли, то итог истории с Бабченко - это просто кромешный пи*дец. Одна группа СБУшников взяла заказ на устранение бизнесмена Германа, которого решено подставить и обвинить в заказном убийстве. Герман должен передать деньги киллеру, после чего их обоих должны повязать. У киллера затем взять показания на организатора. И закрыть его навсегда в тюрьму. 

четвер, 31 травня 2018 р.

Ольга БОГОМОЛЕЦЬ: за 26 років правління існуючого політичного класу ми втратили 10 мільйонів життів і продовжуємо втрачати дедалі більше.

  Вимирання українців прискорюється шаленими темпами З кожним роком скорочення населення в Україні прискорюється. Якщо за 2016 рік кількість населення скоротилася на 175 тисяч, то у 2017 році — вже на 198 тисяч. Щорічно ми втрачаємо населення майже одного невеликого обласного центру, такого як Тернопіль чи Івано-Франківськ, або одразу кількох великих райцентрів — таких, як Бровари, Бориспіль та Ірпінь разом взяті.

Романа Ялча: "...Хер вам!...Нехай хоч сам презедент прийде мене зустрічати на кордоні"

    Я знімаю квартиру з дівчиною. Разом з комуналкою в місяць виходить приблизно 4 тис. грн. Це без їди, речей, відпочинку, маршруток по 4 грн. чи скільки вони там вже коштують, культурно - просвітницьких заходів і так далі... Заробити на свою квартиру тут НЕ можливо!!! Тому приходиться знімати.