середу, 3 березня 2021 р.

Усміхнений Бандера та замріяна Підгірянка: Програма "оживила" відомих прикарпатців


   Журналістка Бліц-Інфо спробувала оживити відомих прикарпатців. Так, на відео, яке ми розміщуємо нижче, ви можете побачити поетесу поета Івана Франка на честь якого названий обласний центр, Анджея Потоцького - засновника Івано-Франківська, Марійку Підгірянку з Надвірнянщини, письменника Марка Черемшину зі Снятина, живописця Опанаса Заливаху, який довгий час проживав в Івано-Франківську, політичного діяча Степана Бандеру, який народився в Старому Угринові, державного діяча з Тисмениці Костя Левицького, письменника Василя Стефаника зі Снятинщини та Анастасію Лісовську, більше відому як Роксолана, яка народилась у Рогатині.

вівторок, 2 березня 2021 р.

Марина Ставнійчук: Як зробити народ , цілу націю рабами?

...


...Звільнити землю і засоби виробництва для інших під виглядом продажу , приватизації тощо!

Відповідь проста. Здорожчити до неймовірності життєві ресурси кожної людини у цій країні ! Так , щоб вижити не можна було! Спочатку тарифи захмарні! Далі під маркою добровільного декларування всіх громадян, не тільки можновладців, обкладати непідйомними податками власність- квартири, майно - п‘ять відсотків від власності щорічно! Всі гроші в банк! Не довіряєте? То ваші питання . За все штрафи, штрафи, штрафи! Не помірні і не пропорційні, не підйомні ! Не можеш - у них відповідь готова- конфіскація! Тарифи Зе будуть тільки квіточками на фоні цих Зе- ягідок .

неділю, 28 лютого 2021 р.

Анатолій МАТВІЙЧУК: СКАНДАЛЬНА "ПРЕМ"ЄРА" ЧИ РИТУАЛЬНА НАРУГА?


     Останнім часом я став дуже мирним Уже не хочеться нікому нічого доводити. Просто мовчки спостерігаю за тим масовим божевіллям, яке відбувається у всіх сферах нашого життя. Але тут промовчати не вдасться. Бо публікація на сайті Олесі Білаш стала вибухом бомби. Бо вона - про справжній справжній терористичний акт в культурній площині.