суботу, 2 січня 2016 р.

Микола Лесюк: Люди добрі!! Ми в якій країні живемо?!!! З українських телеканалів зникає українська мова.


Учора сидів цілий вечір, щось тикав пальцем у комп'ютер і аж у половині другої ночі вирішив
лягати спати. Ввімкнув телевізор, перейшов усі 15 (у мене більше нема) каналів і не почув ніде жодного українського слова!!!! Люди добрі!! Ми в якій країні живемо?!!! В Росії?! Та де ж державна мова, чому вона так ігнорується, чому її ігнорує найвище державне керівництво?! Чому всюди панує мова нашого заклятого, споконвічного ворога?!! Навіть у радянські часи такого засилля чужої мови не було. Чи не пора піднятися громадськості на захист рідної мови?!

Василь Ковтун: В родинному гнізді перед екраном


В родинному гнізді перед екраном,
В кулак зібравши гніви бунтаря,
Зневірений опаленим Майданом,
Народ вслухається в брехливого царя.

Ігор Роп'яник : Батькові щоденники.

   
Сьогодні я думками повернувся в дитинство, юність. Читаю, і згадую найменші дрібниці, про які вже забув. Гортаю сторінку за сторінкою сімейну історію. Та й не тільки сімейну. Тут і життя філармонії, де працювали батьки, концерти, гастролі, різні люди, особистості, чиєсь народження, чиясь смерть… У цих записах — життєпис тодішньої епохи. Батько вів щоденник від 1967 по 2003 р. з деякими перервами.

вівторок, 29 грудня 2015 р.

Соцопрос: украинцы считают, что лучший способ победить коррупцию – расстрел


Розстріл - це палка з двома кінцями. Боюсь, що і цей засіб в україні перевернуть догори дригом. Ви вірите, що суди будуть ухвалювати, а виконавчі служби розстрілювати "дійних корів" ? Той, хто має багато шрошей куплять собі помилування, або безневинність, а на ешафот піде дріб"язок, той хто посмів... або той хто став на заваді "Небожителям" гребсти з корита. Судові справи нашого часу - наглядний тому приклад.

понеділок, 28 грудня 2015 р.

Рейдерство в медицині Прикарпаття набирає обертів

    Вже два роки триває боротьба працівників Івано – Франківської станції швидкої медичної допомоги з корупціонерами - реформаторами, які намагаються будь – якою ціною ліквідувати установу.

неділю, 27 грудня 2015 р.

НАВІЩО ВЛАДА МАСОВО РОЗДАЄ СУБСИДІЇ

 
Аукціон небаченої щедрості від держави у вигляді комунальних субсидій як мінімум для 12 млн.українців змушує задуматися: навіщо треба було спочатку підвищувати тарифи на ЖК-послуги, а потім виділяти з держбюджету 24,5 млрд. грн. на їх компенсацію? 

Ще одне "досягнення" Порошенка - Яценюка: У Івано-Франківську масове поповнення "Регіонів"

Схеми криївок УПА з радянських архівів (фото).

І в колодязі, і під собачою будою...
Блогер joanerges продовжує публікувати цікаві документи з архівів стосовно української історії. Цього разу він виклав малюнки повстанських криївок.
Схеми криївок УПА з радянських архівів (фото)Фото: joanerges.livejournal.com