суботу, 16 січня 2016 р.

БЕЗКАРНІСТЬ МОСЬКОВСЬКОЇ АГЕНТУРИ НА ЗАКАРПАТТІ ЗАГРОЖУЄ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ ТА МИРУ В УКРАЇНІ

Сидор маса    Впродовж тривалого періоду, більше двадцяти років, на Закарпатті вільно діють та залишаються безкарними відверті сепаратисти і противники Української державності. Жоден сепаратист, що закликає до розділення території України та сіє національне протистояння на Закарпатті, не поніс заслуженого (а не удаваного чи умовного) покарання за свої антидержавні та антиконституційні дії.

Семінар ДПІ у Франківську. 15.01.2016 р. Частина 1 та 2

    План проведення семінару у ДПІ у м. Івано-Франківську на тему:
«Порядок подання податкової звітності за ІV квартал та 2015 рік. Запроваджені зміни у законодавстві у 2016 році»

четвер, 14 січня 2016 р.

Доктор Комаровский: Правда о гриппе, ОРВИ и важные советы

Я искренне собирался написать о гриппе через пару дней - уж очень хотелось дождаться хоть какой-нибудь адекватной и объективной информации. Но вот только что разговаривал со знакомой медсестрой, которая работает в поликлинике.

На місці зруйнованої пам’ятки архітектури в Івано-Франківську споруджують чотириповерховий будинок "під старовину"

Старий двоповерховий будинок у центрі міста розвалився 11 лютого 2012 року приблизно о 19-ій годині. Не витримали конструкції перекриття між першим та другим поверхами, а також між другим поверхом та горищем. Під завалами опинилося приміщення магазину "Watsons", що знаходилося на першому поверсі будинку. На другому поверсі знаходилося комунальне підприємство "Муніципальна інспекція з благоустрою". На щастя, тоді обійшлося без жертв.

АНАТОЛІЙ МАТВІЙЧУК: Навіщо телебачення виховує покоління кривавих дебілів в цій країні?

Мирослав Бойчук замість післямови: "Ви насправді вірите у те, що в країні, якою правлять НЕукраїнці, корупціонери, злодії різних штибів та брехуни - хтось буде думати про мораль та виховання українців? Ви ж подивіться,- куди не глянь - біля державного корита (повторюсь) НЕукраїнці, корупціонери, злодії різних штибів та брехуни. Вони вже давно зафрактували собі теплі містечка за бугром, там же навчаються, ведуть бізнес та живуть їхні діти. Інші чада владних татусів - якось різко стали Великими політиками та опинились у Верховній Раді (одночасно ховаючись від мобілізації на війну, яку досі чомусь називають АТО), а Небілякоритні Розуми України - вже давно чкурнули куди подалі..."

Мирослав Яремак: Івано-Франківськ залишає в собі потенціал локального вибуху

Володимир Мулик

МИРОСЛАВ ЯРЕМАК - український художник (концептуаліст). Займається актуаліями contemporary art. Працює у жанрі art relation зі створеною особистою концепцією мистецької тактики і стратегії. Мешкає та працює у Івано-Франківську.

середу, 13 січня 2016 р.

Андрей Лысенко: Включите украинское телевидение!

Мирослав Бойчук від себе замість передмови: Думаю, що коли включать "українські" канали в Донецьку та Криму, то їх мешканці будуть дуже подивовані з того, що практично нічого не почують українською. Хіба що подивляться на букву "Ї" на 87% російськомовному каналі "УкраЇна".