суботу, 30 квітня 2016 р.

В Івано-Франківську змагалися національні збірні України та Ірландії з боксу.


    Відкрив змагання міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. У вітальному слові мер відзначив, що між Україною і Ірландією є чимало спільного.

Мирослав Бойчук: "Мова не про те, що і так зрозуміло: "інформація" про смерть Яценюка передчасна..."

Такі так швидко не вмирають. Але я про інше: мене просто "гребе" від сайтів які блокують свою інформацію наказом "Тисніть подобається..."

пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

Natalya Ligacheva: Трагедії завжди перетворюються у фарси.



Светлана Залищук в Берлине:
    "Савік Шустер сьогодні оголосив про створення Комітету захисту свободи слова в Україні. Публічно підтримала та озвучила нашу заяву ЄвроОптимісти щодо засудження ситуації із забороною відомому журналісту працювати в Україні.

Ігор Калиниченко: Сьогодні, 29 квітня 2016 р. перестало битися серце видатного українського співака, режисера, педагога, Героя України Дмитра Михайловича Гнатюка.

     Смерть митця – важка втрата для всього мистецтва нашої країни, а його ім’я ще за життя вписано до золотої скарбниці національної культури.

В Україні почне мовлення перший спеціалізований канал документального кіно

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення під час чергового засідання видала ліцензію телерадіокомпанії "Корисне ТБ" на супутникове мовлення під логотипом EPOQUE строком на 10 років.

вівторок, 26 квітня 2016 р.

Савіка Шустера таки закривають в Україні. Кілька думок з цього приводу.

Мирослав Бойчук: Прочитав реакцію на нижчеподану публікацію Yuriy Korogodskyy: "Все так, але Шустер задовбав своїм цинічним знущанням над нашими складнощами".
Цікава у вас позиція Yuriy Korogodskyy. Проводжу хід ваших думок такою паралеллю: кожного дня ваш сусід зліва приходить і б"є вас у пельку. Сусід зправа, бачачи це, викрикає "рятуйте, б"ють сусіда!" І він єдиний, який наводить факти вашого побиття. Сусід зверху мовчить і робить все для того, щоб сусід зправа мовчав, а ще краще аби він вмер, бо сусід зверху є замовником цього щоденного побиття... А сусід знизу (швидше всьго кум, або співзамовник сусіда зверху) намагається перекричати всіх : "задовбав вже той сусід зправа своїм цинічним знущанням над нашими складнощами."

Івано-Франківський міський суд розпочав розгляд по суті кримінального провадження про зґвалтування іноземними студентами місцевої школярки

У вівторок, 26 квітня, 2016 року, Івано-Франківський міський суд почав слухати по суті кримінальне провадження за обвинуваченням двох громадян Йорданії у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування малолітньої)

понеділок, 25 квітня 2016 р.

Микола Війтенко: Голодомор України 2014 - 15 років продовжується.....

Сколько должны получать украинцы, чтобы выжить, сделало расчёты Минсоцполитики Украины.

Степан Хмара: "...Така «дипломатія», яку здійснює Порошенко, веде лише до капітуляції!"

23.04. 2016 м. Київ, Степан Хмара
Світлина від Степана Хмари.

























СТЕПАН ХМАРА: "Брехня і користолюбство
найбільша загроза для державності"
Панамський скандал не оминув і Україну, бо одним із його фігурантів закономірно опинився Порошенко, який поки що, займає крісло Президента України.

неділю, 24 квітня 2016 р.

З коментарів на ФБ від Lybomir Shelenko: Агов "укропи", що з вашим "безальтернативним" ? Беня сказали не голосувати ?

Троє прикарпатських нардепів відмовилися зменшувати кількість російських передач на ТБ і радіо (СПИСОК)

Троє прикарпатських нардепів відмовилися зменшувати кількість російських передач на ТБ і радіо (СПИСОК)