середу, 3 лютого 2016 р.

Ще одна історія про дружбу і пам"ять в музичному шоубізнесі України


Бебешко назвал истинную причину отмены концерта-реквиема по Кузьме Бебешко назвал истинную причину отмены концерта-реквиема по Кузьме

Іван Леньо: Шановні українці підтримайте деокупацію українського ефіру.

    Сьогодні наша ініціативна група зустрілася з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Ми передали спільне звернення щодо заборони російської аудіо та відеопродукціі в українському медійному просторі на час війни міністру МВС. 

вівторок, 2 лютого 2016 р.

У Кабміні відзвітували про облаштування укріплень на кордоні з РФ замість "Стіни". Роздерибанили

Згідно зі звітом, всього з бюджету було витрачено 400 млн гривень.
Ілюстрація:tyzhden.uaІлюстрація:tyzhden.ua

На кордоні між Україною і Росією обладнали 230 кілометрів протитанкових ровів. Про це йдеться у звіті Кабінету міністрів, передають Патріоти України.

понеділок, 1 лютого 2016 р.

Анатолій Матвійчук: Залишаймося собою...

   У старому кондовому фільмі "Червона спека" зі Шварцнегером, який зараз повтрюють на ICTV, є надзвичайно комічні кадри, де американці імітують росіян. На початку звучить патетичний псевдорядянський хор, в ресторані співають шансон, американські актори щось викрикують по російськи. Усе це виглядає страшенно непрофесійно і тупо. Ясно, що це розраховано на американську публіку, яка не сумнівається в достовірності цієї інформації. 

неділю, 31 січня 2016 р.

Анатолій Матвійчук: Повільно, але невідворотно українською спільнотою оволодіває розуміння очищення українського інформаційного простору від чужорідної культурної експансії.

 Навмисно не уточнюю чиєї, бо загроза виходить як зі Сходу так із Заходу. Ну, хіба що сусідський продукт більш небезпечний для нас, оскільки ближчий мовно та історично.