вівторок, 21 лютого 2023 р.

Цифри порушень вражають... Подивіться,- що твориться в українському ефірі. Перше професійне дослідження "Щоденних теленовин".

 


    Цей моніторинг — докладний аналіз ефіру спільного марафону (новин, прямих включень, гостьових студій) на дотримання стандартів та вагомі професійні помилки ведучих і журналістів. Автор моніторингу — Ігор Куляс, медіатренер та автор основної методології моніторингових досліджень «Детектора медіа». Докладний розбір роботи ведучих і журналістів під час моніторингу потрібен і глядачам, і самим медійникам, які зможуть врахувати свої помилки та робити якісніший продукт. В аналізі ми враховуємо специфіку воєнного часу та фіксуємо лише порушення стандартів, яких журналісти й ведучі могли б уникнути. Детальніше — в методології моніторингу. Резюме моніторингових звітів читайте тут. У рубриці «Щоденні теленовини» щодня виходить короткий огляд марафону.

понеділок, 20 лютого 2023 р.

Мирослав Бойчук: Я собі уявляю, що було б, якби не волонтери та допомога країн на слізні заклики "Дайте - не минайте!


   Про скандал, який розгорівся на Тернопільщині, довкола загибелі українського захисника Покітко Богдана Івановича (16.01.1990 р.н.), якого схопили та без будь-якої підготовки, 12 лютого відправили на фронт, а вже 16 лютого чоловік загинув на передовій під Бахмутом.

     Мені пригадуються черги добровольців у військкомати, коли русня вперше напала на Україну. Тоді багатьом навіть змушені були відмовляти, бо не вистачало амуніції та ресурсів...