пʼятницю, 21 липня 2017 р.

В Femen пояснили, чому їх активістка оголилась на зустрічі Порошенко і Лукашенко (+відео)

На церемонії підписання офіційних документів між Україною і Білоруссю президентами Петром Порошенком та Олександром Лукашенком, активістка FEMEN оголила груди, скандуючи при цьому гасло «Живе Білорусь». 
Про це повідомляє кореспондентка Громадського. За декілька секунд дівчину схопили та вивели охоронці. 

Остап Дроздов: Спаси і сохрани, аби молитва Отче наш потрапила під купол парламенту.

   Хоча в принципі я не проти, якщо ця молитва буде звучати у версії від Юрка Винничука:
"Гаранте наш, іже єси в Адміністрації,
да святиться Рада твоя,

четвер, 20 липня 2017 р.

Гіршого життя, ніж життя у СРСР після 1973 року годі й придумати. Порівняно з нинішніми днями нашої Незалежності - то була тюрма всього українського народу. Не вірите? Тоді тикніть на "Детальніше".

       Мирослав Бойчук: 

    Я ненавиджу часи СРСР, бо крім дебілізму, я там нічого більше не бачив. Маю на увазі не 30-і, 60-і роки, а Брежнєвський період. Буду "розвінчувати" саме ті часи, бо народившись у 1958 році, усвідомлювати життя-буття почав приблизно із 1973 - 75 років.   

   Поділю свої спомини-роздуми на частини, щоб не наробити каші-малаші.   Далі судіть самі:

Інна Білецька: Все в цьому фото. Вся канонічність на ліцо.

   Так багато всього у цьому фото – ідолопоклонства, ницості, несмаку, примітивності, грішності, лицемірства, пафосу. 
   За дві тисячі років християнства ми навчилися видобувати усе, що можна і те, що не варто, клонувати овечок, мушок і людей, полетіли в космос, вміємо бачити одне одного за тисячі кілометрів, пересаджувати серця, синтезувати білки, ми створили роботів з інтелектом, ми знаходили і губили істину. 

середу, 19 липня 2017 р.

Чи потрібна історія життя Івана Франка івано-франківським чиновникам? ( +відео )

На світлині робоча група документального серіалу 
"Франкове Прикарпаття": 
Мирослав Бойчук, Роман Чорненький, 
Лілія Гуменюк, Петро Гаврилишин. 

Мирослав Бойчук: 
Судячи із змісту офіційної відповіді Виконавчого комітету Івано-Франківської міської Ради, (першої із офіційних, яку я отримав після п"яти років надсилань різного роду бізнес-планів та пропозицій) і нинішнім чиновникам не дуже потрібен не тільки Іван Франко...
 Про це я готую окрему публікацію. 
А поки що пропоную до Вашої уваги ось цей доробок від моїх давнішніх колег по цеху щодо виготовлення документального кіно:

понеділок, 17 липня 2017 р.

Богдан Скаврон: питання, хто все ж таки замовив Сюсю, залишилося відкритим…

Мирослав Бойчук: 
До теми: В цій публікації ви маєте змогу побачити чи не єдину, зйомку відомого в минулому франківського авторитета Корягіна незадовго до вбивства його "колеги по цеху" Сюсі (Олега (Аліка) Чорненького)
   Це відео зняте на конкурсі краси "Прикарпатська Красуня - 91" який я мав необережність організувати в далекому 1991 році.  

Перш ніж я розпочну свою автобіографічну кінорозповідь, хочу звернутись до тих, хто не визнає «непричесаних» висловів чи картинок. В цьому фільмі вони будуть...

   Два роки тому почав писати  сценарій до автобіографічного документального фільму, але потім робота над цією задумкою призупинилась. Боротьба за виживання вибиває з творчої колії і не залишає часу для такого роду заняття... І все ж...

   Перш ніж я розпочну свою автобіографічну кінорозповідь, хочу звернутись до тих, хто не визнає «непричесаних» висловів чи картинок. В цьому фільмі вони будуть. Таким раджу не дивитись цей фільм. Він не принесе вам ні користі, ні насолоди. Але й до тих, хто додивиться його до кінця, є прохання дотримуватись золотого правила: відмовитись від переконання «якщо хтось думає не так як я, - він думає не правильно». Якщо ці дві умови вам прийнятні, тоді починаємо.