суботу, 3 червня 2017 р.

Є така думка: Іван СОЛОДОВНИК "...виступ Вакарчука вкотре доводить, що ліберали — це не лише сліпі поклонники всього західного, але й, не рідко, корисні ідіоти на службі Москві".

    Попереджаємо: публікацію взято ще з часів  28.05.2016 року. Розміщуємо її тому, що довкола Вакарчука знову бурлять політичні пристрасті.

    До Вакарчука-музиканта можна ставитися по-різному. Це значною мірою справа естетичних смаків (хоч і не тільки їх). А от до Вакарчука-громадського діяча чи навіть політика ставлення мало би вже стати однозначним. Важко забути, як у час, коли Москва лише розпалювала полум’я “русскай вєсни”, Вакарчук прогинався перед донецькою ватою і поливав брудом Сашка Білого.

пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Мирослав Бойчук: презентую унікалне аудіо "Росинки" та М.Сливоцького 1973 року запису. (+відео)


  Одна із моїх знайомих, яка принесла ці аудіобобіни на реставрацію та оцифрування, швидше за все, готує документальний фільм до ювілею заснування вокального ансамблю "Росинка" з Прикарпатського національного університету імені Стефаника.

вівторок, 30 травня 2017 р.

Руслан Коцаба: "Щиро вдячний невідомому чоловікові (з чорною борідкою) та його дружині, які заступалися у мій захист та надали мені таким чином можливість непомітно сховати мікрокарту пам'яті із цим відосом..."

    Я, журналіст Руслан Коцаба, колишній в'язень сумління, чітко усвідомлюю, що у нацистській державі, в яку стрімко перетворюється до недавнього часу мирна та демократична Україна,- марно волати про правову допомогу, сподіватися про якусь журналістську солідарність чи бодай про елементарне співчуття, але Я НЕ МОЖУ МОВЧАТИ!!!!

неділю, 28 травня 2017 р.

ДОКТОР КОМАРОВСКИЙ: «ВАС ВЕДУТ НА БОЙНЮ. УЖЕ ПРИВЕЛИ»... Еще одно письмо в пустоту… Глас вопиющего...

Евгений Комаровский о последствиях фактического отказа государства от реформы здравоохранения
Еще одно письмо в пустоту… Глас вопиющего.
Останавливать процесс самоуничтожения вы не хотите никак.
Каждое утро читаю записки из ада.
Как в палате площадью 14 кв. м 6 детей и 6 мам.
Как мечутся в приемном отделении — ищут врача, чтоб помочь умирающему молодому парню, разбившемуся на мотоцикле.
Как ищут обезболивающие — мама кричит, рак кишечника.
За то, чтобы привязать ремень к кровати (чтобы мог помочь самому себе сесть после инсульта), — 100 грн. Это в платной палате, которая отличается от бесплатной исключительно тем, что там всего 4 койки, а не 10.