середу, 25 січня 2017 р.

Володимир Присяжнюк презентував книгу пародій під назвою “Тобі сюди, Алісо” (+відео - фото)

    24 січня 2017 року в Обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація першої книги Володимира Присяжнюка, яка в останні дні грудня 2016 року вийшла друком в івано-франківському видавництві “Лілея НВ”.

24 січня 2007 — нас покинув український бард, Станіслав Іванович Щербатих, відомий під сценічним псевдонімом Тризубий Стас.

    Народився у місті Алейськ (Алтайський край) у сім'ї етнічних росіян. Батько Станіслава загинув, коли йому було півтора року. Після смерті батька з матір'ю переїхали в Україну — до тітки, що переїхала у Станіславза розподілом. Дядько Станіслава, тітчин чоловік, був вояком УПА, за що відбув 10 років ув'язнення у Воркуті.

неділю, 22 січня 2017 р.

Sergiy Trymbach : КОЛИ УКРАЇНЦІ ПОВЕРНУТЬ СОБІ УКРАЇНУ?

    Вчора в Будинку кіно відбувся показ фільму ТАРАСА ТКАЧЕНКА "ГНІЗДО ГОРЛИЦІ". Уже за 15 хвилин до початку показу місць у Червоній залі (670 крісел) не було. За 5 хвилин не було де яблуку упасти і в Синій залі (170 крісел). Кілька десятків людей дивились стрічку навстоячки. Словом, десь біля 900 глядацьких сердець бились в унісон з екранними героями.

Ostap Drozdov: Сьогодні, 20 січня, у День Автономної Республіки Крим, я озвучу своє ставлення до лозунга Кримнаш.


1. Втрату Криму я прийняв із полегшенням – нарешті відпала п’ята колона, яка всі ці роки практикувала відкриту українофобію і в парламент давала як не колєсніченка, то миримського й інших фріків. Мене влаштовує, що бабульки, які все життя молилися на росію і путіна, нарешті втратили укр.паспорт і всі права, пов’язані з цим. За ці 3 роки моє ставлення не помінялося. Я далі проти імовірного повернення ватного Криму до складу України. Тому що...