середа, 30 березня 2016 р.

Володимир Михальчук: Увага! Викрадають гроші зі скриньки для збору пожертв!

    Дуже давно за згодою власника підприємства, ПОС “Віра в майбутнє“ розмістила скриню для збору пожертв від громадян України. Перший час все було гаразд, коли наші співробітники приходили для вилучення зібраних коштів, скриня була ціла і не ушкоджена, це вказувало на те, що у її вміст ніхто не втручався.
    Згодом волонтери ПОС “Віра в майбутнє“ стали помічати, що до скрині є сторонні втручання.


    А вказувало на це спочатку невеликі пошкодження, поломки скоб, зірвані пломби корпусу, який виготовлений з пластику та зміщення скрині з місця її кріплення, а згодом ці втручання і пошкодження ставали все помітнішими від чого скриня втрачала свою цілісність, і вигляд. До того ж волонтери ПОС “Віра в майбутнє“, які безпосередньо займалися виїмкою грошей розповідали, що перед тим, як вилучити кошти зі скриньок вони помірі необхідності обходили відповідні підприємства аби визначитись чи варто здійснювати виїмку і коли, але коли саме на цьому підприємстві вони оглядали скриньку, яка є прозорою, там було чітко видно гроші різного номіналу і навіть валюту інших держав, які на момент виїмки вже були відсутні.

Саме цікаво, що визначити, яка саме точна кількість коштів знаходиться у скрині дуже важко навіть при тому, що вона прозора, але візуально можна побачити, які купюри чи валюта і якого номіналу там знаходиться. Неодноразово волонтери ПОС “Віра в майбутнє“ бачили у цій скрині гроші великого номіналу, а також іноземну валюту, яку важко не помітити, але коли ми приходили вилучати наявні у скрині кошти, через деякий період часу, то їх там вже не було і це наводило на підозру, що гроші банально викрадають. Коли ми звернулися до працівника цього підприємства, яка на нашу думку могла здійснювати крадіжку через пошкодження і поломку з прохання пояснити, що відбувається з нашою скринькою, і чому вона набула такого жахливого вигляду, і чому з неї пропадають надані людьми гроші, Іванна Стефінів сказала: "Мене не цікавлять ваші гроші і я не несу відповідальність за збереження вашої скриньки, якщо вам не подобається то можете її забрати".

    Згодом Іванна Стефінів самовільно без нашої згоди та згоди власника підприємства зняла нашу скриню з місця розташування, на що вона не мала жодних повноважень і наполягла на тому аби ми її забрали. Мало того Іванна Стефінів почала писати наклепи та неправдиві звинувачення в сторону Правозахисної організації сиріт «Віра в майбутнє», і розповсюджувати їх у мережі Інтернет та так звані ЗМІ з сумнівною репутацією, які мають спільний інтерес з Іванна Стефінів, оскільки там розміщена реклама підприємства в якому вона працює для дискредитації та спотворення всього того, що ми робимо. Про те що Іванна Стефінів втручалася до вмісту нашої скриньки підтвердила у своєму дописі соціальної мережі, який вона власноруч написала "... Ми, з порушенням, відкрили скриньку, перерахували кошти…" - це прямо вказує на те, що Іванна Стефінів викрадала гроші зі скриньки. Так звані ЗМІ (з 50-ма відтінками жовтого) з сумнівною репутацією навіть не наважились перевірити опубліковану ними неправдиву наклепницьку інформацію.

    Ще більшим здивуванням було те, що коли волонтери ПОС “Віра в майбутнє“ приїхали з’ясувати та обговорити з власником підприємства дану ситуацію, то керівництво навіть і не знало, що коїлось у них. Під час зустрічі з власником підприємства та безпосередньою присутністю Іванна Стефанів, з'ясувалось що скриньку часто самовільно відкривали та викрадали гроші, котрі були призначені для дітей-сиріт-інвалідів, але цікавіше те, що власник сказав аби ми привезли нову скриньку, щоб до неї не було можливо добратись, і поставити на те місце де вона розміщувалась раніше.
    Після чергового приїзду волонтера зі скринькою Іванна Стефанів знову почала вигадувати всілякі нісенітниці аби тільки не дати можливість розташувати скриню, а натомість запропонувала ПОС «Віра в майбутнє» продати скриньку їй, але чого і з якою метою вона хоче це зробити не пояснила. На нашу думку Іванна Стефанів запропонувала нам продати їй скриньку для того аби вона сама могла почати збирати пожертви і хто знає на які цілі будуть збиратися ці кошти, і ким будуть витрачатися. Таким чином Іванна Стефанів шахрайським способом хоче збагачуватися за рахунок пожертв громадян.

Немає коментарів:

Дописати коментар