четвер, 31 березня 2016 р.

а ще радять "не кажіть так, бо то війна...", а ще не критикуйте наше керівництво, бо то ви потакаєте путіну...

Замість передмови Андрієві Сергієвичу від Мирослава Бойчука. Шановний  Andriy Sergiyovych ! Своєю публікацією Ви тільки підтвердили правильність моїх дій. Якщо за
російським бугром через мою пошту читають мою інформацію, то вони з перших вуст мають можливість дінатися про те, що і як ми думаємо про них і про дії їхньої правлячої верхівки, тай не тільки про це. Чи не тому саме московський блогер "з"їв" мій сайт "ФранківськТБ", який з тих самих намірів був на контенті УКОЗ.
Бо саме на моєму сайті було розміщено (як на мене) хорошу добірку колючок в бік нашого "сусіда". ( Якщо не вірите - клацніть посилання - http://www.frankivsktv.at.ua/ ). Натомість я створив новий сайт "Франківськтб" на основі Гуглу і продовжую свою власну боротьбу  з агресором  всіма доступними мені методами та засобами: піснями, фільмами, словом... Одна тільки оказія... і то правда,- час від часу в мій бік закидуються всякого роду звинувачення на кшталт Вашого... а ще, що я вчорашній день, а ще радять "не кажіть так, бо то війна...", а ще не критикуйте наше керівництво, бо то ви потакаєте путіну... але більшість тих, хто мене добре знає - підтримують. І на тому спасибі.

ЧОМУ НАМ НЕ ВАРТО КОРИСТУВАТИСЬ MAIL.RU ТА ІНШИМИ РОСІЯНСЬКИМИ СЕРВІСАМИ
Тут скалалася такая печальна ситуація, що ще вчора ми з вами саджали помідорчики та кабачки, співали пісні посеред безкрайнього степу, сіяли гречку та пасли бичків, а вже сьогодні раптом отримали доступ до всесвітньої інформаційної мережі, та носимо в кишені персональний комп'ютер, який потужніший за всі обчислювальні машини, які були в NASA під час відправки людини на місяць.
А печальна ця ситуація тим, що дуже багато людей ще не усвідомили зміни, які сталися зі світом,
та живуть у своєму уявному світі, разом з веселими рожевими понями, помідорчиками та піснями. І часом в мене від цього факту дуже підгорає срака, хочеться крити всіх хуями а потім емігрувати нелегально до США та жити в картонній коробці посеред Гарлему, тільки б не бачити таких коментів як на картинках до посту.
20 сторіччя було епохою індустріальної революції. Наше, 21 — час революції інформаційної. І якщо тоді найміцнішою зброєю були індустріальні розвиненість та ресурси, то зараз зброя це інформація — володіння об'єктивною інформацією, можливість вести інформаційні диверсії і тд і тп.
Як ви думаєте, який головний актив Гугла? Завдяки чому Гугл зараз коштує мільярди? Думаєте, завдяки рекламі, яку він продає? Ні, завдяки неймовірним обсягам інформації, яку ми добровільно йому даємо, користуючись його сервісами. Ця інформація зберігається, аналізується, а далі з нею вже можна робити що завгодно — продавати корпораціям, прогнозувати та формувати тенденції та ще багато такого, що я навіть уявити не можу.
Повертаючись до mail.ru. В нас війна з Росією. Ми це знаємо. І тим більше, Росія це знає, і більшість росіян це знають, що б вони не казали про братнью любов та "іх там нєтов", але то таке. Вони воюють проти нас, в них є розвідка та контррозвідка. В них є свої "Гугли" — mail.ru, yandex, вконтакт, однокласники. Вони так само збирають та обробляють інформацію, як Гугл. Але ж, блять, Гугл не воює проти нас, а Росія воює. Росія зберігає та аналізує інформацію, яку ви даєте, користуючись їх сервісами. А потім використовує цю інформацію у вийськових цілях. І добре, якщо в росіянській пошті ви пишете виключно про котиків — ваші котики стануть лише базою для аналітики. Але якщо ви у вконтакті чи неіснуючому закритому бложику збираєте волонтерську допомогу для армії, то звідти можна витягнути вже оперативну інформацію, що виллється у загибелі наших військових чи якісь інші втрати. Астанавітєсь та подумайте про це, йпта
Такий от коротенький лікнеп гг
Мирослав Бойчук @Tanya Ryabchenko @Dmytro Cisar

З КОМЕНТАРІВ:

Романиця Євген якщо б у цьому була вся проблема в, Україні всі були б на gmail,як мінімум. От нема більше чого вчепитися,як мейл ру... ви **дарасів з влади повиганяйте і ту СЄПАРСЬКУ ВАТУ,що на Сході!!! Змінюйте свій,курва,*лядський менталітет,хаяти всіх,хто думає не так як ви! Захарили вже реально!! Вчіться,*лядь,дорогу переходити "на зелене",паркуватися правильно,поважати інших людей в яких просто колір шкіри трошки інший,але які в душі і в голові,бляха,більш патріотичні,ніж ви!! Зайдіть собі,*лядь,заняття,почитайте книжку,послухайте хорошу музику,подивіться фільм цікавий зрештою!!! Не пишіть *уйні,бо аж бридко читати!! Якесь чудо "сернуло",а всі інші за ним! Ну от точно ,як дракони в Подрев'янського!!! Реально ,курва мать ,підхарили вже!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар