неділя, 23 квітня 2017 р.

Кінодокументаліст Мирослав Бойчук оприлюднив частину відео з Олегом Скрипкою в Івано-Франківську 2000 року запису

    Ще одні архівні зйомки, оцифровані нещодавно журналістом, документалістом, блогером Мирославом Бойчуком. На відео Олег Скрипка із своєю командою обідають у кафе кінотеатру "Космос", що у Івано-Франківську, незадовго до концерту, який відбувся в цьому ж закладі. 


    Тоді у "Космосі" відбувались не тільки кіносеанси, алей проводились дискотеки. Очевидно саме на дискотеці і мали виступити музиканти на чолі із Скрипкою. Думаємо,- більш детально про це може розповісти Юрій Косик, який швидше всього і був причетний до цієї концертної акції.


    Що ж до самого відеозапису, то здійснений він був абсолютно спонтанно, без будьяких попередніх домовленостей. Весь запис не подаємо з двох причин: по-перше, цей матеріал буде використано у фільмі про історію Прикарпатської пісні, а значить нема змісту виставляти його авансом. По-друге - там Скрипка мало про що говорить. Просить відповідати на поставлені запитання своїх друзів - музикантів. Доречі, серед них один із учасників гурту "Брати Гадюкіни", який перейшов до Скрипки після смерті головного "Гада" -  Сергія «Кузя» Кузьмінського.

    Підозрюємо, що це пов"язано з мовним бар"єром співака. 
Адже тоді, (після приїзду з Франції)Олег ще не дуже досконало володів українською, хоча намагався говорити виключно цією мовою, а не російською. Сьогодні, в цьому плані, прогрес Скрипки очевиний, що тільки підтверджує істину: "Якщо чогось дуже хочеш досягти - обов"язково досягнеш".



МІД презентує. Інтервю з Олегом Скрипкою і гуртом "ВВ". 
Кінотеатр "Космос". Франківськ. 2000 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар