неділя, 23 квітня 2017 р.

"МІД" презентує з відеоархівів М.Бойчука. Стриптиз на "Ельдорадо". Франківськ 1997 р.

Мирослав Бойчук:
   Сьогодні вже важко здивувати когось голою задницею, чи жіночими грудьми. Телевізійний простір та Інтернет перенасичені не просто голими тілами, а всіма найвишуканішими сервісами щодо подачі полунички. Тож і сприйняття такої (скажу узагальнено і сухо) інформації дуже змінилося.

   Свого часу, коли радянська цензура працювала ще "на повну катушку", побачити статевий акт можна було, хібащо, на нелегально завезеній кимось відеокасеті чи фото. Розповсюдження порнографії у ті часи особливо строго каралось законом. Воно, в принципі, і нині карається... але кількість покараних з кількістю розповсюдженого є абсолютно неспіврозмірними... Але я не про це...

   Повертаюсь до історії відео, уривки якого розміщуємо нижче. Зняте воно на замовлення тодішньої адміністрації дискотеки "Ельдорадо". Не впевнений, що то є правильна назва підприємницької діяльності закладу. Можливо, в той час заклад називався "Крал". Директор того закладу таким чином готував відеоматеріал для використання його в ефірі на моїй телевізійній авторській нічній передачі "Сова".

   Пам"ятаю, що протягом всього часу зйомки, сидячи за столом, я почувався ніяково. Радянське виховання давалося в знаки. Адже моя свідомість формувалась на тому, що все що заховано у плавках та бюстгалтером є забороненим на показ. Доречі, перше моє знайомство з живим жіночим тілом через екран відбулось через перегляд художнього фільму "А зори здєсь тіхіє"... Якийсь час (сьогодні смішно про це згадувати) ходив у шоці від побаченого... а потім пішло-поїхало... Сьгодні, натрапляючи на телеканал з трансляцією еротики, відразу перемикаю... Не цікаво.

МІД презентує з відеоархівів М.Бойчука. Стириптиз на "Ельдорадо". Франківськ 1997 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар