неділя, 23 квітня 2017 р.

Мирослав Бойчук: "Цвяхом програми, звичайно ж, були (тоді ще Заслужений артист України) Анатолій Матвійчук та гітарист- віртуоз Сергій Шматок." (Відеоархіви 1997 р.)

Мирослав Бойчук

    У 1997 році, працюючи на ТБ "Канал - 402" задумав шоу, яке б поєднало вже здійснені тоді Українським телебаченням програми "Ало, ми шукаєм таланти", "Що, де, коли?" із вечором знайомств та концертом. 

   Назва прийшла сама собою:"Ключі від серця". Спонсором цього шоу, а одночасно і телевізійної  передачі зголосилася стати Тисминецька хутрофірма, яку очолював тоді Ігор Зварич. 
    До участі в програмі залучили дівчат з цієї ж хутрофірми та хлопців з Івано-Франківського військового училища. 


    Одним із співведучих шоу був відомий нині декан факультету туризму Івано-Франківського університету ім. В.Стефаника, доктор історичних наук, професор, член-кореспондент Академії туризму України Володимир Великочій.
   Цвяхом програми, звичайно ж, були (тоді ще Заслужений артист України) Анатолій Матвійчук та гітарист- віртуоз Сергій Шматок.


   Спочатку я думав, що це запис 2000 року. Але сергій Шматок уточнив, що це 1997-8 рік, аргументуючи це тим, що у 2000 році він ходив на милицях і фізично не міг виступати на концертах.


   Не знаю, чи утворилась після того вечора хоч одна подружня пара, але саме шоу вдалось на славу. По-перше воно було добре профінансоване, по-друге - його організовували (вибачте за нескромність) справжні професіонали, в тому числі і технічні, а по-третє участь Матвійчука-Шматка насправді підняла статус цього заходу на досить високий рівень, про що ви можете переконатись хоча б з цих двох маленьктих уривочків, які розміщуємо нижче.



  "МІД" презентує відео з архівів М.Бойчука. 
Хутрофірма Тисмениця. "Ключі від серця". Співає Анатоліг Матвійчук, 
грає гітарист-віртуоз Сергій Шматок. 1997 р.



Немає коментарів:

Дописати коментар