неділя, 3 липня 2016 р.

Вірастюк зірвав інтернет «культурним шоком» з іменного номера Іво Бобула. ФОТО/ВІДЕО

    Титулований стронгмен Василь Вірастюк у Чернівцях «не стримався» і перед змаганнями серед богатирів-аматорів, «зірвав інтернет» відео-враженнями від іменного номеру Іво Бобула в готелі «Буковина».
   «ЧЕРНІВЦІ НЕ ПЕРЕСТАЮТЬ ДИВУВАТИ. Іменний номер самого “ІВО ВАСИЛЬОВИЧА БОБУЛА”. ПОТРАПИВ В СВЯТАЯ-СВЯТИХ, НОМЕР-МУЗЕЙ ЛЕГЕНДИ УКРАЇНСЬКОГО ШОУ-БІЗНЕСУ, ДЕ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПОБУВАТИ Андрій Хливнюк (Бумбокс), Віктор Павлік, ну і ще декілька поважних людей. ВИБАЧТЕ НЕ СТРИМАВСЯ», – з таким коментарем поділився Василь Вірастюк відеоекскурсією з іменного номеру Іво Бобула.
«Оце так культурний шок», – додав Василь.

   Довідка: І́во Бо́бул, справжнє ім’я — Іван Васильович Бо́бул (17 червня 1953, Порубне, нині Тереблече Глибоцького району Чернівецької області) — український та молдавський співак (тенор), композитор, народний артист України.

Джерело: http://stanislavske.tv/virastyuk-zirvav-internet-kulturnym-shokom-z-imennoho-nomeru-ivo-bobula-fotovideo/
=================================================
До теми з Фейсбуку:
Ivo Bobul

ВСІМ! ВСІМ! ВСІМ!
Я ДУЖЕ ЗВОРУШЛИВИЙ (мабуть, мав на увазі ЗВОРУШЕНИЙ (авт.), що в нашій державі є стільки ГАРНИХ ЛЮДЕЙ, які не залишилися байдужими до артиста, який багато зробив для УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ! Чесно, справедливо, професійно! Мені дуже прикро від того, що я сьогодні побачив в даному відео... Якби це був номер М. Джексона чи Мадонни, він би у..,,,,, від щастя!!! А коли це іменний номер НАРОДНОГО АРТИСТА УКРАЇНИ- можна знущатися...Треба ПОВАЖАТИ ТА ПИШАТИСЯ людьми, які віддають своє життя, вміння на вівтар культури України, щоб вона була достойною, професійною в світовому суспільстві!!! І НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА ЗНУЩАТИСЯ НАД МОЇМИ ЗДОБУТКАМИ! Цей номер, в якому ви мали за честь, бути, був створений Чернівецькою громадою, які люблять і поважають мою творчість! Багато іноземних та наших українських гостей, які проживали в цьому номері, пишались тим, що в Україні є такий артист, який має іменний номер в чудовому готелі "Буковина"! Це велика честь для мене і для українців!
Вася, ти зайшов не в ті двері!
Я ХОЧУ ВИСЛОВИТИ СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ВСІМ АРТИСТАМ, ДРУЗЯМ ТА ВСІЙ УКРАЇНІ ЗА ПІДТРИМКУ!
Щиро ваш ІВО БОБУЛ!


Немає коментарів:

Дописати коментар