понеділок, 27 червня 2016 р.

Ivan Pelypyschak: "...якщо політик поспівав Пукінхуйло, значить він наш..."

    Мене завжди звеселяють люди, які переконані в правоті і непомильності своїх кумирів, особливо коли мова йде про політику.

    І, здавалося б, всі у нас достатньо освічені, всі вивчали історію, дехто навіть в силу свого віку сам дещо пам'ятає, але ніяк не хоче нічому вчитись.
    От яскравий приклад: декілька десятків років усі вірили в те, що ось-ось наступить комунізм і що Лєнін може й не вічно живий, але він веде вірним шляхом. Нє, я припускаю, що зараз пищатимуть ніби то не всі і вони якраз не такі, а всі так робили бо мусіли і т.ін. 
    Але кому ви мусіли то робити? Для кого??? Хто стояв над вами з нагайкою? Брежнєв? Черненко? І чому більшість вунісон йшли в шеренгах срака в лице з кумачем не вірячи в те що робили? це ж маячня...Тепер же ідеологія ніби змінилась, хоч той хто має розум зуміє порахувати число звіра і второпає, що не змінилась. 
    Так от, змінилась ніби, і всі одразу плече в плече, колона попри колону, вперед до повної перемоги...а до речі, перемоги чого над чим? Хтось знає куда йдемо? чи просто якщо політик поспівав Пукінхуйло, значить він наш і якось пофіг, що він здирає останню сорочку, головне що підспівує вподобану нами пісеньку.

Джерело: https://www.facebook.com/ivan.pelypyschak?fref=nf

Немає коментарів:

Дописати коментар