понеділок, 4 липня 2016 р.

1 липня 2016 року працівники телебачення "Канал - 402" (початкова назва "Канал - 40) відзначали чверть віку. (+відео, фото)

    Слово "працівники" вжив у теперішньому часі, бо вважаю, що як і переможці Олімпійських ігор, першопрохідці та зачинателі телевізійної справи колишніми небувають.

    Зібралися майже всі, хто в той чи інший час був причетний до творення та становлення місцевого телеканалу. Ювілярів гостинно приймало кафе "Фурт-Фурт". Ведуий та організатор відзначення Михайло Яремчук запрошував гостей, а вірніше господарів ювілею до слова, директор Ігор Данильців показав надіслану кимось "Грамоту", грали гарні музики, виголошувались тости, показали хроніку тогочасного життя перших місцевих телевізійників. Меду було вдосталь, особливо у невимушених розмовах-спогадах під час перекурів.
    Але, особисто для мене, була й крапля (ні, навіть дві краплі) дьогтю,  у вигляді ігнорування цієї дати та людей причетних до неї з боку місцевої влади та діючих засобів масової інформації. 25-а річниця виходу в ефір першої передачі першого місцевого телеканалу виявились для них недостатньо вагомою подією. Якщо невірите,- наберіть у пошуковому вікні Гуглу ключові слова - переконаєтесь. Чи не єдине, що видає пошукова система на запит "Канал 402" - ось ця стаття http://firtka.if.ua/?action=show&id=25175, та координати цього телебачення, яке досі діє і на якому теж виходять щоденні місцеві новини.
Звичайно, ще можливий варіант, що про цю подію хтось таки згадав, але не розмістив у Інтернеті. В такому випадку буду радий дізнатись про це, хоча б з усних чуток.
    А покищо намагаюсь знайти оптимістичні нотки навіть в таких обставинах. Бо саме через них стали ще вагомішими мої (ексклюзивні) відеозйомки цієї неординарної події. Впевнений вони стануть гарним доповненням до документального фільму про історію зародження та становлення місцевої телевізії, про виготовлення якого незабаром буду говорити з засновниками ТБ "Канал - 402".


 
































Немає коментарів:

Дописати коментар