субота, 14 травня 2016 р.

2016.05.13. Мирослав Яремак. Ігор Панчишин. Фотмат "Бла-Бла-Бла. ЦСМ Соб"єкт 9116" (+ Фото, відео )

13 травня в Івано-Франківську відбулася чергова зустріч-діалог Мирослава Яремака із знаним у Франківську Ігорем Панчишиним в рамках проекту «цСмСОБ’ЄКТ9116». Обоє є фундаторами «станіславського феномену», активними критиками та учасниками містечкового художнього процесу.

 
Кілька речень про ведучого діалогу: 

                                                                                                                                                                  Творчість
Мирослава Яремака дуже тісно пов’язана з рідним містом, його проблемами, радощами, історією. Художник, який побував з виставками в Австрії, Росії, Польщі, Німеччині перш за все концентрує увагу на відсутності якісного середовища сприйняття мистецтва в Івано-Франківську. Подолати цю проблему має його довготривалий проект «цСмСОБ’ЄКТ9116».
«Даний проект представлятиме форми і формати мистецьких виявів, які я робив у місті Івано-Франківську починаючи з 90-х, які, зрештою, були результативними та плідними, 

відповідно, викликали певне зацікавлення, – зазначив Мирослав Яремак під час його презентації . – Сподіваюся, що на 2017 рік, за безпосередньої діяльності ЦСМ та спільно з моїм проектом, мистецьке обличчя нашого міста буде дещо зміненим».





Немає коментарів:

Дописати коментар