пʼятниця, 13 травня 2016 р.

Михайло Джогола: "...якшо вона така погана, шо аж фуфуфу, то нашо "дєлать їй дєньгі" своїми ж руками? "

    Всім, хто вчора в Platinum не послухав "40 градусов" - співчуваю.
Думаю, шо ряд українських попсових артистів може щиро подякувати франківцям за безкоштовну рекламу, нові концерти і великі прибутки. Не забувайте, шо кордоцентризм - це основна риса українців.

    Ми не так любимо пишатись, гордитись і працювати, як пожаліти уніжених і нещасних. І вчора ж одразу ТСН написав, шо "вооружонниє рєбята угрожают свєточці". Нині вона тут постраждає, а післязавтра такі новини наженуть їй аншлаг в іншому місті. То якшо вона така погана, шо аж фуфуфу, то нашо "дєлать їй дєньгі" своїми ж руками? 



                                                                                      Пару вопросів до знатоків:

1. А чого щемлять потапів, настів, свєточок і далі по протоколу? На концерт приходять наші люди, пацани і тьолки, які живуть на районах в Франківську. Свої, з Каскаду, Пасічної, Кішлака, БАМу, центрові. Ці пацани і тьолки дають бабло за такі концерти, скачують контент, дивляться кліпи. Якшо артист пропагує ‪#‎зраду‬, то споживач вже в ‪#‎зраді‬ не винен?
2. А чого не бойкотують радіостанції? Та 95% радіохвиль валить в динаміки тою ж попсою. В мене таке враження, шо спеціально для мене включається пісня "а мнє пара дамой, вєзі мєня мой дарагой", всякий раз, як я сідаю в таксі. Ми ж мотаєм собі на вуха таку лапшу.
3. А чого не бойкотуються канали? Ці ж самі патапи, насті, гуфи, теймурази, свєтачки і ряди інших крутяться по всіх центральних каналах країни. А ми чемно сидимо і жерем то з майонезом, сидячи на зручних диванах.
4. Коли у Франик приїхали глибокі інтелектуали "Каспийский груз" - в концертному залі так набилось людей, шо не можна було лишній раз ляшку почухати. Коли приїжджали минулого року Kozak System - в залі можна було ангеликів на підлозі робити, і ти би не зашкодив нікому абсолютно. Ну то чого не слухаєте своє, українське, без ‪#‎зради‬, з інтелектом, з волонтерством, хлопців, які принципово не їздять в Росію? Ну от же, під ніс тикають?
5. Хто з вас знає, хто такі Андрій Підлужний, Присяжний Сєня, Sergiy Fomenko, TRYSTAVISIM, Familia Perkalaba, Vivienne Mort, Epolets, Фіолет, Kasha Saltsova, Діля? А чого ви їх не слухаєте? Чого не ходите на їх концерти? Чого не запрошуєте їх тут виступати. Ну ж свої. Лиш то, шо з кожного утюга не грають, от біда...
Проблема не в проросійських виконавцях, вони як комуністи - були, є і будуть. Проблема в нас - ми у всіх бачимо #зраду, а ‪#‎перемога‬ під самісіньким носом.

Михайло Джогола.
https://www.facebook.com/M.Dzhohola?fref=ts

Немає коментарів:

Дописати коментар