неділя, 15 травня 2016 р.

Дмитро Тузов: Щойно була Джамала. Можливо, серед "стрибаючих ритмів", композиція "1944" й не формат.

     Можливо. Але це наша позиція.
    Ми б дико виглядали, якби почали, разом з усіма, стрибати на сцені під попсові ритми. Ніби нічого не відбувається. Ніби немає анексованого Криму й скривавленого Донбасу. Стрибати так, як стрибав російський співак Лазарєв.

    Якщо Європа віддасть перевагу стрибаючій по сцені Росії - викреслю "Євробачення" із свого життя назавжди. Росія була "у форматі свята". Ніби нічого не сталося. Ніби немає тисяч загиблих. Ніби не було цього проклятого "Буку"


й збитого MH-17. Ніби не було гіркіних й моторол. І не кажіть мені, що "Євробачення - це неполітичний конкурс". Мовляв, продовжуємо співати й веселитись. Мова не про політику. А про життя. 
    Джамала нагадала світові, що серед цього сяючого й блискучого свята, в центрі континенту страждають мільйони людей. Дякую Джамалі. Слава Україні!

До теми:  
Мирослав Бойчук: Боюсь, що традиції Євробачення з нахилами визначати переможцями різного роду збоченців, не впише Джамалину пісню в свої перші ряди. Мені особисто її виступ дуже сподобався. А ще пісня представниці Азебайджану. Господар, як на мене, виступив сіренько. Буду радий помилитися. 



Мирослав Ганущак 
Якби вибори проводились у форматі Євробачення, явка склала б 90%. Донецькі не могли б голосувати за донецьких, Дніпро за коломойського, а Вінниця за пороха. В кожному обласному центрі виходили б у пряме включення на крутому концерті на центральній площі і роздавали б оцінки!!! І молодь би потягнулась.

Задовбали ви зі своєю Джамалою. Дєвушка, для якої мова тих, хто репресував і знищував її народ є ріднішою, ніж мова тієї країни, котра її народ прихистила, не може представляти мою країну.

Софія Кохмат Ос ь тому і віддали голоси. Ганьба -ганьбище! Вчора не хотіла псувати всім настрій...обличчя України в світі.

Volodymyr Danylenko
У російських ЗМІ вибухнула істерика з приводу перемоги Джамали
Перемога української співачки Джамали на Євробаченні з піснею «1944» спровокувала істерику в російських ЗМІ. У 2004 році так само російські медіа реагували на перемогу Руслани. Відразу на російському телебаченні відбулися дебати під девізом: «Наш Сережа был лучше!»
Істерика охопила і російські соцмережі. Російський журналіст Сергій Смирнов у Твіттері наклацав дуже нервовий блог, що на наступне Євробачення в Україну росіяни приїдуть на танках, на що українські соцмережі у властивому для українців знущальному тоні відповіли: «А додому повернетесь у рефрижераторах» і «Під Ростовом уже лежать ті, що не доїхали до Євробачення на танках з минулого року».
ok.com/tuzov.dmytro?fref=nf 
В инфографике желтым цветом отмечены голоса жюри, а синим - результаты телефонного голосования зрителей конкурса.
Больше всего баллов Джамале дали Польша и Сан-Марино - по 12 баллов дали и члены жюри и телезрители. Ещё 12 Украина получила от зрителей Италии.

Немає коментарів:

Дописати коментар