понеділок, 16 березня 2020 р.

Мирослав БОЙЧУК: З виходом першого випуску нічної програми "Сова" мені дуже поталанило.

    Саме цього дня у Франківську гастролювала тодішня суперзірка української популярної пісні - Андрій Миколайчук, якого частіше називали "лисий і босий". Те, що він лисий було видно всім, а ось те, що він завжди ходив босим можу засвідчити 100-процентово... Принаймні на той час, коли нам доводилось співпрацювати та спілкуватись. Навіть цього дня, коли ми проходжались 100-метрівкою, а пора тоді була вже досить морозною, він шпацерував босоніж, чим відразу привертав увагу довколишніх.

    Так от. Миколайчук, без будь-яких коливань та умов, погодився прийти на прямий ефір, що відразу ж підняло планку передачі до небачених на той висот популярності... Звичайно ж і йому це стало в пригоді, бо дало можливість потужно прорекламувати коцерт, який відбувся наступного дня у Франівському драмтеатрі.
    У 1995 році пік слави Андрія досяг епогею. Практично кожна його нова пісня ставала хітярою №1. Принаймні на дискотеках - це точно. Мене завжди просили ще і ще раз вмикати його простенькі за змістом та музичним наповненням, але насичено-ритмічні пісні, написані (без сумніву) під впливом німецького дуету "Modern Talking"...

Немає коментарів:

Дописати коментар