неділя, 14 травня 2017 р.

Мирослав Бойчук: Фінал Євробачення 2017 в Києві ознаменувався черговою «задницею». Маю на увазі не виступ нашого "Оторвальда"... (+відео)

     Засвічена на весь світ задниця на Євробаченні, для мене особисто, є дуже символічним актом.  Ну по-перше,- над тою задницею висів російський кокошнік... Не зауважили? А ще - мізки ніяк не хочуть сприймати подібні розваги під час війни з тими, кого символізує той же кокошнік.


Уявіть собі Україну одним поліекраном. В одному квадратику "хіхі-хаха", в другому - стрілянина, вибухи, в третьому похорон вбитого на війні бійця, смерті яких в українських новинах перетворились на звичайні статистичні дані (доречі кажуть, що дуже занижені), в четвертому бабуся із запитанням "Як мені вижити на мою пенсію?"... І внизу текст біжучим рядком "У нас на перемогу у війні, на даний час, нема грошей..."  Ну нема в України ресурсів для перемоги над ворогом... У нас нема міліонерів, міліардерів... Бідні всі.
    Це щодо гаманця, а щодо мізок висококоритних... то навіть поверхнево прослухавши все, про що вони триндять нам із зомбоящиків, говорить про їх обмеженість і особливу віддаленість від реалій країни, якою вони, буцімто, управляють...
    Я вже не кажу про суцільну відкриту русофобію нібито укаїнських телеканалів та трансляції а-ля "рассмєши коміка"...
    Але повертаюсь до "наших вівців". Щодо фізичного походження сідниці,- то її під час виступу переможниці Євробачення 2016 - Джамали, показав глядач з прапором Австралії на плечах. 

     
 Молодий чоловік несподівано вискочив на сцену, швидко розстебнув штани і, оголивши сідниці, оббіг навколо співачки. Ним виявився всесвітньоскандальний пранкер Віталій Сердюк. Його тут же вивела охорона, а Джамала продовжила співати, як ні в чому не бувало. (Зліва розміщуємо реакцію на цю витівку нашого міністра).


Пояснення з Вікіпедії мовою оригіналу:
"Пранк (от англ. prank — проказа, выходка, шалость; шутка) — телефонное хулиганство, телефонный розыгрыш. Люди, практикующиепранк, называются пранкерами. Пранкерысовершают телефонные звонки (обычно анонимные) своим жертвам и путём провокаций и подшучиваний вынуждают жертву к яркой ответной реакции."

Щоправда, не лише Джамала постраждала від витівок скандаліста. Раніше від Віталія Сердюка діставалося Міранді Керр, Леонардо Ді Капріо, Бреду Пітту та Віллу Сміту. 

    Ну і щоб не дуже сумно виглядала публікація: ось так - ми ТРЕТІ!

==========================================
ДО ТЕМИ:

Немає коментарів:

Дописати коментар