понеділок, 21 березня 2016 р.

Володимир Литвин: ПРЕМ’ЄР ВВОДИТЬ ПОКРАЩЕННЯ

    Увага всім! «Чудова» новина прийшла від Прем’єр-міністра України! Арсеній Петрович анонсував черговий этап покращення життя українців. Звичайно, після всіх попередніх іновацій, кожну наступну українці вжі підсвідомо сприймають з острахом. Та цього разу, схоже, Прем’єр налаштований рішуче. Не зважаючи ні на що, демонструє готовність боротися за крісло очільника Уряду, аби тільки встигнути завершити свою роботу з «удосконалення» рівня життя людей. 
    Зробивши власні математичні розрахунки, виключивши тим самим негативні наслідки для економіки країни – така «залізна державницька» позиція – вирішив, що українці відчують фінансову стабільність й відновлять почуття життєствердності лише за умови отримання підвищення пенсій і заробітних плат на цілих 6 %. Судячи з налаштованості Прем’єра, - своєму планові він «не поступиться» і «не сприйме» жодних компромісів. Інакше заблокується у кабінеті, та, не доведи Господи, анонсує власне голодування.
    Та й це ще не все від А. Яценюка. Забігаючи наперед, не стримавшись, він заявив, що на 6% він не зупиниться, і доведе ощасливлення українців до 12% вже у цьому році! Хіба можна після цього казати, що людина піклуються виключно за свої інтереси?!
    Зрозуміло, що подібні заяви А.Яценюка переслідують одну мету - самозбереження до осені, проте наскільки цинічно сповненим треба бути, аби так безсоромно і нещадно насміхатися над людьми, вживаючи такі маніпуляції. Адже 6% покращення – ніщо у порівнянні з рівнем інфляції, яка продовжує бити всі рекорди, не кажучи про шалене зростання тарифів на комунальні послуги. До того ж індексація зарплат та пенсій – законодавчо встановлена норма, а не «щедра ласка» Прем’єр-міністра в кастрованому вигляді.
    Схоже, що повне виконання Закону у цій частині є лише прерогатива «злочинної» влади, а для демократичної – ні.

Немає коментарів:

Дописати коментар