понеділок, 21 березня 2016 р.

Тетяна Чорновол: Нова "ширка": "Єврооптимісти" з Януковичем - однодумці.



Янукович в коментарі Рейтер, бачте, обурився рішенням ВР про конфіскацію вкрадених ним активів в бюджет України ( про що Рада в першому читанні проголосувала на тижні). Це в принципі – логічно.
Також як і очікувалося, це голосування окреслилося коло однодумців Януковича у ВР. Найбільше їх, логічно, виявилося в «Опозиційнийному блоці», у фракції «Відродження» і, що морально вбиває, в міжфракційному об’єднанні «Єврооптимістів». Серед «єврооптимістів» не голосувало дві третини! Це що нова «ширка»!

А ось поіменно ті «єврооптимісти», які не проголосували за повернення в держбюджет 50 млрд. грн. ( 10% всього держбюджету).
КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ Іванна Орестівна
РЯБЧИН Олексій Михайлович
ДОБРОДОМОВ Дмитро Євгенович
РОМАНОВА Анна Анатоліївна
ШКРУМ Альона Іванівна
ЗАЛІЩУК Світлана Петрівна
НАЙЄМ Мустафа-Масі
ЛЕЩЕНКО Сергій Анатолійович
ВОЙЦІЦЬКА Вікторія Михайлівна
КІРАЛЬ Сергій Іванович
МУШАК Олексій Петрович
ВАДАТУРСЬКИЙ Андрій Олексійович
ЮРИНЕЦЬ Оксана Василівна
ГОПКО Ганна Миколаївна
СИРОЇД Оксана Іванівна
Не хочу називати тих 8 «єврооптимістів», що підтримали конфіскацію. Тому що, не хочу щоб їх імена звучали поряд зі ЗРАДНИКАМИ. Тому що вони зробили багато для країни - їх голоси стали вирішальними для прийняття закону про конфіскацію 2 млрд. доларів «януковичів» в першому читанні.
Я намагаюся зрозуміти, що рухало іншими. Чому вони виступають проти такого очевидно корисного для країни законопроект?Чому вони працюють на
Януковича? Чому вони перешкоджають перерахунку в бюджет 50 млрд. грн? Чому вони
блокують впровадженню в Україні вже перевіреного Італією законодавчого досвіду, що показав свою ефективність в боротьбі з мафією.Чому вони чинять свідоме ЗЛО?Тому що вони ніколи не були іншими? Невже вони
- чемпіони з лицемірства?!
В цьому контексті мені згадується маленька історію про одну з них –Оксану Юринець.
В 2012 році вона була разом зі мною на одному ефірі та говорила, що готова віддати життя за Україну, так щиро заливала…
А потім, коли під час Майдану приїхала я Львів, щоб умовляти автомайдан виїхати на Київ, чапала я вулицею (хвора, замучена в брудній та порваній майданівській куртці), і бачу - назустріч мені летить у хмарі парфуму, на шпильках і в норках Юринець. «Ось так віддають життя за Україну», -сумно тоді подумалось мені.
Однак, як виявилось той цинізм, що мене тоді вразив, не йде в жодне порівняння з нинішнім. Нинішній цинізм – зашкалює!!!
Нажаль, схоже на те, що у «єврооптимістів» зараз одна думка - чим гірше в країні тим краще для їх політичних амбіцій та життєвих перспектив. Саме тому вони перешкоджають наповненню бюджету держави коштами Януковича.
Найстрашніше, що багатьох з них навіть загибель країни не лякає, адже вони «єврооптимісти» - їх надихає перспектива політичної імміграції кудись в зону «євро».
З коментарів: 
Andrey Strembickiy А шо Тані з 50 млрд. перепаде і нф?
Мені просто здається, що Яценюку треба ці гроші для продовження прем'єрства.

Немає коментарів:

Дописати коментар