пʼятниця, 8 січня 2016 р.

Клєр Захаровна: Пєнзюковска філармонія... як мені набридло читати про міграцію цих щіпаних куріц ...

    Спочатку (і я - Мирослав Бойчук) мушу вставити і своїх 5 копійок у цю публікацію: "Я теж вчора охренів. У інтерівському ящику повалійка у концерті... вдумайтесь у назву: "Мрія про Україну"...
Де ті нацради і купа інших триндоболів дивляться? І ви вірите, що "зроблене" їхніми руками "громадське" буде громадським... Доречі знаю з середини, як на нашому місцевому такзване "громадське" робиться... Сміху мало."...

     Клєр Захаровна: Співачки куйок та лабудєнь днями побували на відкритті російського гірськолижного курорту у Сочі.
    Пєнзюковска філармонія... як мені набридло читати про міграцію цих щіпаних куріц ...

То глубока пенсіонерка Родтару попхаєця, як в послєдній раз свєтанутись в галубом аганьке, то знедолена увалій вкотре вигрібши гівняки з памперса знову вернеця з квакающої усть-піздюйщіни і знову роззявляє писка на весь екран...
Та живіть вже там, нінада сюда знов вертатись і оправдуватись, заслужено-народні писки, купивші собі ригалії. Бросайте-продавайте свої насижені кубла і пляшіть там, де сєрдцу міло, а там гдє нє міло - залишіть країну в спокої від вашої гімно-творчості.
    А шо наш хвальоний Мінкульт із своїми дурацькими чорно-білими списками друзів-ворогів України? і заборонами на в"їзд?


    А нічо. Мінкульт спить і робить вигляд, шо сильно хропе, коли ці одоробла в черговий раз шастають запорєбрік і успішно вертаюця в край фашиствующіх жидобандерівців, шоб виховувати тут дітей, колоти ботокс в пики і закачувати сілікон в работающі губья. Подмарафєтят облізлі хвости і знову гайда туди на тусняк до всяких запріщонних бедросовічєй, колбаскіних, лєпсов, вонючих кабздонов і прочєй крємляді.
    Тут мінкульт сліпий, як земляний хробак, но удівітєльно зрячий, як якась там нафталінова Тализіна, чи Гафт шото десь ляпнуть.


    Отут да, мінхуячечна моментально прозріває і з швидкістю откинутих костилєй сліпого кота Базіліо бросаєця крапать в меморізи списки гамна, яке й так до нас і з памперсом найближчі 10 років навряд чи наважиться приїхати ібо понімають, шо ссикотно і неуютнєнько, да і по косому хлєбалу можуть отгребти за базар.
    А може ця громоздка і неповоротка мінпрачечна і нафік не потрібна і вже давно усохла як мізки в хуйла, га, пане креативно-європейський міністр Кириленко?

Немає коментарів:

Дописати коментар